Gözaltına Alınan 65 Kişi Serbest Kaldı

Gözaltına Alınan 65 Kişi Serbest Kaldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ağustos 2016 16:51
Gözaltına Alınan 65 Kişi Serbest Kaldı

Isparta'da FETÖ/PDY propagandası yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan aralarında işadamı, doktor, öğretmen, kamu çalışanı ve üniversite öğrencilerinin de bulunduğu 65 şüpheli serbest bırakıldı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan çalışma kapsamında, sosyal paylaşım siteleri üzerinden FETÖ/PDY propagandası yaptığı belirlenen kişileri takibe alındı.

Takibin ardından polis geçtiğimiz gün çok sayıda ev ve işyerine eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyon kapsamında aralarında işadamı, doktor, öğretmen, kamu çalışanı ve üniversite öğrencilerinin de bulunduğu 65 kişi 'FETÖ/PDY darbe girişiminin propagandasını yapmak', 'devletin güvenliğini zafiyete uğratacak paylaşımlarda bulunmak' ve 'anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüsü destekleyici propaganda yapmak' suçlarından gözaltına alınmıştı.

Şüphelilerin yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın ise devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.