Gözler Anamur Maçına Çevrildi

Gözler Anamur Maçına Çevrildi

Yayınlanma:
Gözler Anamur Maçına Çevrildi

Geçtiğimiz Pazar günü zorlu Oğuzhanspor deplasmanından beraberlikle dönen Isparta Davrazspor’da gözler Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Anamur Belediyespor maçına çevrildi. 

Bölgesel Amatör Futbol Liginde 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor ligin üçüncü haftasında Bucak Belediye Oğuzhanspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Yeşil – Pembeli ekip, maçın 76. Dakikasında Oğuzhan Kandemir’in attığı golle sahadan 1 – 1’lik skorla ayrılarak kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi veren rakibinin kendisine yaklaşmasını önledi. 

ANAMUR BELEDİYESPOR GELİYOR 

Isparta Davrazspor, geçen hafta karşılaştığı Bucak Belediye Oğuzhanspor maçının ardından ligin altıncı haftasında yine grubun güçlü ekiplerinden Anamur Belediyespor ile karşılaşacak. Pazartesi gününü izinli geçiren Isparta Davrazspor, Salı günü sabah yani önceki gün toplanarak Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi, nezaretinde Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Anamur Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. 

“OĞUZHANSPOR BERABERLİĞİ 

ANAMUR  MAÇININ ÖNEMİNİ ARTIRDI” 

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi, Anamur Belediyespor’un şuanda orta sıralarda bulunduğunu ancak ilerde şampiyonluğa oynayan bir ekip haline gelme durumunun olduğunu ve Pazar günkü maçın son derece zorlu bir karşılaşma olacağını ancak buna rağmen sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirterek; “Bilindiği gibi geçen hafta Bucak’ta Oğuzhanspor karşısında iyi bir futbol ortaya koyduk. O maçta bulduğumu mutlak gol pozisyonlarını harcayınca sahadan da beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık. Artık, böyle puan kayıplarına tahammülümüz yok. Biz, şampiyonluk hedefi olan bir takımız. Dolayısıyla biz bu maçtan galibiyetle ayrılarak 3 puanı da taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz. Bu konudaki eksiğimizi de Anamur Belediyespor maçını kazanarak telafi etmek istiyoruz. 

“GALİBİYETTEN BAŞKA 

BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUZ” 

Şuanda tüm dikkatlerimizi Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Anamur Belediyespor maçına çevirdik. Bu maça sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Futbolcularıma günde çift idman yaptırıyorum. Bu maça tüm yönlerimizle hazır olarak çıkmak istiyoruz ve dolayısıyla bu önemli maçı kazanarak 3 puanın sahibi olmak istiyoruz” dedi. 

“TARAFTARLARIMIZI BİZİ 

DESTEKLEMEYE DEVAM ETSİN” 

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi, ligde güzel bir hava yakaladıklarını bunu da taraftarlarının desteği ile sağladıklarını belirterek; “Taraftarlarımız geçtiğimiz hafta oynadığımız Bucak Belediye Oğuzhanspor maçında Bucak’a kadar gelerek bizi deplasmanda destekleyerek büyük bir özveriye imza atıp bizi mutlu ettiler. Ben, Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız ve bizim için son derece önemli olan bu karşılaşmada da tüm taraftarlarımızı ve sporseverleri yanımızda görmek istiyoruz. O gün tribünleri doldurup 90 dakika boyunca takımımıza destek verirseniz bu futbolcularımız için çok büyük bir moral ve motivasyon olacaktır” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.