Gözler Bugün Saat 19:00'da Kaymakkapı Meydanı'nda

Gece boyunca devam eden ve polisin biber gazı ve copla müdahale ettiği gösteriler de şimdi gözler saat 19:00'a çevrildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Haziran 2013 12:53
Gözler Bugün  Saat 19:00'da Kaymakkapı Meydanı'nda

Gece boyunca devam eden ve polisin biber gazı ve copla müdahale ettiği gösteriler de şimdi gözler saat 19:00'a çevrildi.

Taksim Gezi Parkı Yıkımı ve Ağaçların sökülmesine karşı başlatılan protesto gösterileri yurdun dört bir yanına yayıldı. Isparta'da da gece boyunca devam eden olaylarda polis grupları dağıtmak için biber gazı ve cop kullanmak zorunda kalmıştı.

Ancak farklı grupların daha önceden aldıkları karara göre bugün saat 19:00'da Kaymakkapı Meydanı'nda yeniden gösteri yapılacak. Gece yaşanan olaylarda zaman zaman zor anlar yaşayan emniyet teşkilatı saat 19:00'da yapılacak gösteriler için de yoğun güvenlik önlemleri aldı. Tomlumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) Kaymakkapı Meydanı'nda hazır bekletiliren, gözler saat 19:00'da yapılacak eyleme çevrildi.

AJANS32 GELİŞMELERİ AN BE AN OKUYUCULARINA AKTARIYOR... 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum