Gözler Isparta Davrazspor’da

Gözler Isparta Davrazspor’da

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mayıs 2017 21:16
Gözler Isparta Davrazspor’da

Yıllar sonra halkın futbol özlemine vesile olan ve şehre büyük heyecan katan Isparta Davrazspor’un Olağan Genel Kurulu, 20 Mayıs Cumartesi günü yapılacağı öğrenildi. Çoğunluk sağlanamaması ve bir takım sorunlar üzerine ertelenen kongrenin önümüzdeki hafta kesinlikle yapılması gerekiyor. Zira, geçtiğimiz yıl rakiplerine göre çalışmalarına çok geç başlayan ve hazırlıklarına geç başlayan pembe-yeşilliler, bu sezon aynı hatayı yapmak istiyor. Önümüzdeki hafta içi Isparta’ya gelecek olan Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül’ün, 2. Başkan Mustafa Özaydın’ın Vali Şehmus Günaydın ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’la görüşeceği öğrenildi.

Hatırlanacağı üzere TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç “Yola devam” demişti. Belediye Başkanı Günaydın, geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine takıma destek olacağı öğrenildi. Yapılacak kongrede güçlü bir yönetimin işbaşına gelmesi bekleniyor. Bu arada Isparta halkı ve sporseverler, Olağan Genel Kurul’da mevcut yönetimin takviyelerle yola devam etmesin istiyor. Futbolcular ise “Isparta Davrazspor’da bizler mutluyuz. Bu şehirden gitmek istemiyoruz. Bizler kongre sürecinin bir an önce tamamlanmasını istiyoruz. Her türlü fedakârlığı da yapmaya hazırız” dediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.