Gözlükçü Nuri İkinci Vekil Olmaya Geldi

CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Ecz. Opt. Nuri Özkul, "2011 seçimlerinde 15 bin oyla ikinci vekilliği kaçırmışız. Kendi ilçem Şarkikaraağaç’tan bu farkı kapatıp ikinci vekil olmaya geldim" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2015 12:12
Gözlükçü Nuri İkinci Vekil Olmaya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Aday Adayı Nuri Özkul, bugün gazetecilerle kahvaltıda buluştu.

Özkul, "2011 seçimlerinde 15 bin oyla ikinci vekilliği kaçırmışız. Gözlükçü Nuri olarak kendi ilçem Şarkikaraağaç’tan bu farkı kapatıp ikinci vekil olmaya geldim" dedi.

YAPAMADIKLARIMIZDAN DA SORUMLUYUZ
Özkul gazetecilere yaptığı açıklamada "Ülkemi seviyorum, insanları ve hayatı seviyorum. Ancak bildiğim tek şey var ki benim mutluluğum toplumun mutluluğu kadardır. Değerli arkadaşlarım İçinden geçtiğimiz koşullar normal koşullar değildir. Bana göre olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Böyle bir dönemde sadece siyasetçi olarak değil, yurdunu seven bir yurttaş olarak hepimiz bir şeyler yapmalıyız. Ülkemizin huzuru, barışı, mutluluğu için yeni bir aydınlanmaya ve yeni bir çabaya ihtiyaç var. Nasıl ki şimdiye kadar olup bitenlerde herkesin payı varsa yarın tekrar yaşanacaklardan da yine biz sorumlu olacağız.”Kısaca tarihi bu süreçte en az yaptıklarımız kadar yapmadıklarımızdan da sorumluyuz” ifadelerini kullandı.

ADIYLA TERS DÜŞEN BİNLERCE UYGULAMA
Özkul AK Parti hükümetini eleştirerek "Ülkemizi 13 yıldır tek başına adı ADALET VE KALKINMA olan bir parti yönetiyor. Ancak bu gün Türkiye fotoğrafına derinlikli yada üç boyutlu baktığımızda adıyla ters düşen binlerce uygulamanın altında imzası var. Adaletin A’sı kalmamış, ülkenin yarısına devlet kapıları kapanmış,ülke bizden olanlar ve olmayanlar diye ikiye yarılmış,hukukun üstünlüğü yerine üstünlerin hukuku ortaya çıkmış,yargı çökmüş, Adliyeler yoğunluktan AVM’lere dönmüş. Hapishanelerde bir yatakta iki mahpus yatıyor. Yetmezmiş gibi İç güvenlik yasasıyla ülke tamamen sıkıyönetim koşullarında idare edilecek" diye konuştu.

55 YILLIK BİRİKİMİMLE SİZLERE HİZMET İÇİN GELDİM
Özkul konuşmasında "Güney doğuda kanunlar işlemez hale gelmiş. Kadın cinayetleri tavan yapmış, toplum cinnet noktasına gelmiş,4x4 JEEP ile giden türbanlı kardeşim,otobüs durağında bekleyen türbanlı kardeşimi görmez hale gelmiş,yeşil alanlar ranta dönüştürülürken,onlar villa rezidans ve saraylarda yaşarken halka yaşam alanı olarak AVM’ler yapılmış, Bu 13 yılın sonunda kalkınan sadece kendileri olmuştur. AKP artık “adı batsın” denilir hale gelmiştir. Değerli arkadaşlar AKP isminin içi boşalmıştır. İsimler bir anlam taşır. Adım Nuri’konmuşsa adıma yakışan şeyleri yapmalıyım. Oğlumun adını MERT koymuşsam anlamına yakışan dürüstlükte yaşamalıyım. İşte ülkenin geldiği ahvali-şerait budur. Bunun için buralardayım. Isparta milletvekilliği seçeneği ortaya çıkınca ruhumu 1977 seçimlerinin heyecanı sardı. Yaş ilerledikçe toprak çekiyor derler emekli oldum. 55 yıllık birikimlerimle sizlere hizmet için geldim. Ben, eşim, oğlum burada doğduk, aile mezarlığımız burada. 2011 seçimlerinde 15 bin oyla ikinci vekilliği kaçırmışız. GözlüKçü NURİ olarak Kendi ilçem Şarkikaraağaç’tan bu farkı kapatıp ikinci vekil olmaya geldim" ifadelerini kullandı.


Özkul konuşmasını "Nuri Özkul olarak siyasi kimlik ve kişiliğimi 78 kuşağının Vatanseverlik Ruhu ile CHP Gençlik Kolları’nda harmanlanarak kazandım. 

Gerek yerel yönetimler, gerekse kurucusu olduğum sivil toplum kuruluşlarının başında olmam ve iş hayatımın sağladığı avantajlarla önemli bir birikime sahibim. 

Hemşehriniz olarak Dünya kenti Antalya ile başlayan ilişkimizi her alanda işbirliği yapılan kardeş şehir düzeyine taşıyacağım. Bu durumu avantaja dönüştüreceğim. 

Doğduğum, aile terbiyemi, ilköğretim ve lise tahsilimi aldığım, askere gittiğim, ilk işyerimi açtığım, evlendiğim ilçem Şarkikaraağaç’ta partimin oyunu en az %70 civarına taşıyacağıma inanıyorum. Bu da CHP’ye artı 15.000 oy demektir. 

4 yıllık vekillik süremde CHP örgütlerine maddi ve manevi katkımla yeni bir boyut kazandıracağım. 

Sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve ulaşılabilir olması konusunda örnek bir vekil olacağım. 

Partimiz Cumhuriyet Halk Partisinin büyümesi için bana el verin, oy verin, VEKİLLİK verin" sözleriyle tamamladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum