Gözyaşları İçinde Özür Diledi

A Milli Takım Kaptanı Emre Belözoğlu, İzlanda yenilgisinin ardından gözyaşlarını tutamazken Fatih Terim'in yanına gidip arkadaşları adına özür dilediğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Eylül 2014 12:53
Gözyaşları İçinde Özür Diledi

A Milli Takımı Kaptanı Emre Belözoğlu, İzlanda karşısında alınan ağır yenilginin ardından gözyaşlarını tutamadı.

SOYUNMA ODASINDA GÖZYAŞI DÖKTÜ
Saha içinde ağlamaya başlayan Emre, soyunma odasında hırsından gözyaşı döktü. Ancak uzun bir süre sonunda odadan çıkan ve gözleri kıpkırmızı olan tecrübeli oyuncu, “Takım olarak kötüydük. Çok kötü goller yiyoruz. Bunlar bize yakışmıyor. Ama bunun telafisi var. Önümüzde 9 maç bulunuyor. Türk Milli Takımı olarak bu kadar kötü oynamaya hakkımız yok” ifadesini kullandı.

HOCASINDAN ÖZÜR DİLEDİ
Bir ara Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in yanına giden takım kaptanı, arkadaşları adına özür dilediğini söyledi. Oynadıkları futboldan dolayı hocasından af dileyen Emre Belözoğlu, bundan sonra daha iyi olacaklarının sözünü verirken, soyunma odasında duygulu anlar yaşandı. Terim de Emre’ye beklentilerini anlattı ve teselli etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.