Gözyaşları İçinde Uğurlandı

Geçtiğimiz Cuma günü Eyüpler Köyü Çiftlik Mahallesinde bahçesinde çalışırken 11 yaşındaki oğlu ile traktör kazası geçiren ve daha sonra 3 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayata tutunamayan Beden Eğitimi Öğretmeni Halil Okutan genç yaşta 38 yaşında seven

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Eylül 2014 23:58
Gözyaşları İçinde Uğurlandı

Geçtiğimiz Cuma günü Eyüpler Köyü Çiftlik Mahallesinde bahçesinde çalışırken 11 yaşındaki oğlu ile traktör kazası geçiren ve daha sonra 3 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayata tutunamayan Beden Eğitimi Öğretmeni Halil Okutan genç yaşta 38 yaşında sevenlerini üzerek aramızdan ayrıldı.

Dün Isparta SDÜ Araştırma Hastanesinden cenazesi alınarak Eğirdir Eyüpler Köyü Çiftlik mahallesindeki baba evine getirilen Halil Okutan'ın cenazesi bugün Çiftlik mahallesinde öğlen namazının ardından kılınan cenaze töreninden sonra köy mezarlığına binlerce kişinin katılımı ile defnedildi.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Başta Isparta Valisi Vahdettin Özkan ve Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz olmak üzere cenazeye Merkez Valisi Nuri Okutan, Isparta Devlet Hastanesi eski Baştabibi Ramazan Okutan, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Halil Okutan, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, çok sayıda bürokrat, belediye başkanı, daire müdürü, öğretmenler, öğrenciler ve 3 binin üzerinde vatandaş katıldı. Çiftlik mahallesine giden yol araçlar yüzünden bir süre trafiğe kapanırken, Emniyet ve Jandarma geniş güvenlik önlemleri aldı.

BABAYA SON BAKIŞ
Traktör kazası sırasında Halil Öğretmenin o sırada yanında bulunan 11 yaşındaki oğlu ise mezarın başında gözyaşlarıyla herkesi ağlattı. Merhuma Allahtan Rahmet, yakın, eş, dost ve akrabalarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.





HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum