Gözyaşları Sel Oldu!

Gözyaşları Sel Oldu!

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mayıs 2018 12:14
Gözyaşları Sel Oldu!

Önceki gün görev yeri olan Şırnak'a giderken Şanlıurfa'da trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden Eğirdir Balkırı Köyü Nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Mehmet KAYAN  bugün öğlen namazına müteakip Eğirdir Balkırı Köyünde yapılan askeri törenle son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.

Törene Isparta Valisi Şehmus Günaydın,  Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, Eğirdir Dağ Komando Okulu Komutanı Tuğg. Ömer Faruk Bozdemir, Yüksek Rütbeli Askerler, AK Parti İlçe Başkanı Veli Gök, İlçe Müftüsü Mustafa Türköz, Daire Müdürleri,  MHP İlçe Başkanı Mustafa Bozkurt ve Yönetimi, Eğirdirliler ve Esnaflar Dayanışma Derneği Başkanı Ali öz, çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramdan sonra düğün hazırlıkları yapan Mehmet Kayan ve Eşi Durana Kayan'ın resmi nikahlarını yaptıkları fakat düğün törenlerini yapmaya hazırlandıkları öğrenildi. Cenaze törenine gelinliğini giyerek gelen Durana Kayan'ın feryatları yürekleri dağladı.

Kemal Erben / EĞİRDİR

cenaze1.20180522161855.jpg

cenaze2.20180522161910.jpg

cenaze3.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.