Gramofon Kafe Farkı...

Henüz yeni açılmasına rağmen sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya başlayan Gramofon Kafe – Bistro işletmecileri, kimsesiz çocuklar için ücretsiz yılsonu etkinliği düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2012 11:55
Gramofon Kafe Farkı...

Henüz yeni açılmasına rağmen sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya başlayan Gramofon Kafe – Bistro işletmecileri, kimsesiz çocuklar için ücretsiz yılsonu etkinliği düzenledi. Isparta’da farklı bir tarz ortaya koymak isteyen Hasan Büyükçam ve Cem Erdal, ‘Farkımızı herkese görecek’ dediler.

Yaklaşık 15 gün önce hizmete açılan Ülkü Sokak’taki Gramofon Kafe – Bistro işletmecileri, geçtiğimiz günlerde Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’nda kalan 30 öğrenci için yıl sonu eğlencesi düzenledi. İşletmeciler Hasan Büyükçam ve Cem Erdal, sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edeceklerini aktardılar.

“ŞANSLI DOĞDUĞUMUZU ŞANSLI OLMAYANLARLA PAYLAŞTIK”
Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki ilköğretim ve lise düzeyindeki öğrencilerin kendilerini yalnız hissetmemeleri düşüncesiyle böyle bir organizasyon düzenlediklerini ifade eden Hasan Büyükçam, “Şanslı doğanlar olarak, bu şansı bulamayanlarla paylaşıp hayatın güzel olduğuna inandığımız için bu etkinliği düzenledik. Kimsesizler ve maddi anlamda güçlük çeken çocuklar için bu tür faaliyetlere ev sahipliği yapmayı sürdüreceğiz. Onları mutlu etmek, bizim hayatımıza pozitif anlamda katkı sağlıyor” dedi.

TEKNOLOJİYE YENİLMEYEN MÜZİKLERİ
YENİ KUŞAKLARLA BULUŞTURUYORLAR
İldeki birçok mekândan farklı olarak yeni bir tarz yaratmak adına böyle bir kafe – bistro ortaya koyduklarını ifade eden Büyükçam, işletmelerinde alışılmışın dışında müzik yayını yaptıklarını ve bu müziklerin rahatsız edici olmadığını belirtti.


Büyükçam, “Güller Diyarı’nda farklılık oluşturmak adına burayı açtık. Özellikle ‘Gramofon’ ismini vermemizdeki amaç da, teknolojiye yenilmeyen müziklerle yeni kuşakları buluşturmak fikrinden yola çıkarak oluştu. Farklı tarzdaki mekânımızda doğum günü ve özel günlerde de hizmet vereceğiz” diye konuştu.


Henüz 15 gün önce hizmete açılan Gramofon Kafe – Bistro, yeni düzenlemelerle, müşterilerine hem karaoke eğlencesi sağlayacak hem de açık havada sinema keyfi sunacak.

HABER: Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum