Grup 571 Yine Büyüledi

Tamamı çocuklardan oluşan ve Türkiye’nin ilk çocuk ilahi gurubu unvanını elinde tutan grup 571 vatandaşa güzel bir gece yaşattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Temmuz 2014 13:34
Grup 571 Yine Büyüledi

Isparta Belediyesi tarafından Ramazan ayı süresince düzenlenen özel etkinlik programı bildiğiniz gibi bu yıl haftada bir gün yapılmakta.

Neredeyse geleneksel hale gelen ramazan etkinliklerinin en unutulmaz gurupları arasına giren grup 571 Cuma günü yine halkı mest etti. Tamamı çocuklardan oluşan ve Türkiye’nin ilk çocuk ilahi gurubu unvanını elinde tutan grup 571 vatandaşa güzel bir gece yaşattı.

Kaymakkapı meydanında düzenlenen ve gece 22.45’te başlamasına rağmen halkın ilgisi hiç eksilmedi. teravih namazı sonrası başlayan program gece 01.00’de sona erdi. Her dakikası zevkle incelenen program vatandaşlardan da büyük beğeni aldı.

İsmail Uslu yönetiminde sahne gurup 571’den önce grup 1453 mehter takımı çıktı. Göğsümüzü kabartan Osmanlı marşları söyleyen grup büyük alkış topladı. Yine Beyaz Kelebekler Semazen Grubu da mesnevi gösterileri ile halkı büyüledi. Grup 571 ilahi gurubu ile devam eden program geç saatlere kadar sürdü.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum