Güçlenerek Büyüyoruz

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kütahya Temsilcilik açılışı ve gala programı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak'ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2014 09:49
Güçlenerek Büyüyoruz

Açılış merasiminin ardından düzenlenen gala programında konuşan MÜSİAD Başkanı Olpak, Kütahya'nın ülke ekonomisine olan katkısından bahsettikten sonra güncel konulara değindi.

Olpak, Türkiye'nin istikrarlı bir şekilde büyümesini korumasının son derece önemli olduğunu söyledi ve MB'nin geçtiğimiz hafta almış olduğu faiz kararını hatırlatarak "Artan Faiz; Üretimi, Yatırımı ve Ticareti Azaltır" dedi.

MÜSİAD Başkanı Olpak, “MÜSİAD'ın her yeni açılış ile yaygınlaşıyor ve ülkemizin kılcal damarlarına kadar ulaşıyoruz. Çünkü inanıyoruz ki, yerel dinamikler bu ülkenin geleceği. Ben MÜSİAD'ı büyük bir nehre benzetiyorum. Ülkemizin farklı yerlerinden gelen akarsular birleşerek, büyük MÜSİAD nehrini oluşturuyor ve bu nehir geleceğe doğru güçlü bir şekilde akıyor.

Kısa süre önce Sinop ve Erzincan açılışlarımızı gerçekleştirdik. Bugün Kütahya'dayız. Yakında, Isparta ve Nevşehir açılışlarımız var.
MÜSİAD nehri bu yeni kollarla birlikte daha da güçlü olarak hedeflerine doğru akmaya devam edecek” dedi.

Kütahya’da düzenlenen açılış törenine Isparta MÜSİAD Temsilcisi M. Selim Özkutlu ve beraberindeki heyette katıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.