Güçlerini Birleştirdiler!

Güçlerini Birleştirdiler!

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2020 09:22
Güçlerini Birleştirdiler!

Nataliya Gorelova Bale Sanat Merkezi Stüdyosu Kurucusu Koreograf- Pedagog Nataliya Gorelova, MEB Burdur Cemre Müzik Akademisiyle Güçlerini Birleştiriyor…

12 yıllık kaliteli akademik eğitimiyle baleyi bölgeye sevdirmeyi başaran Koreograf- Pedagog Nataliya Gorelova, Burdur’da MEB Özel Cemre Müzik Akademisi’yle güçlerini birleştirerek bale çalışmalarına devam ediyor.

Daha önce 3,5 yıl Burdur’da bale için ter döken Koreograf- Pedagog Nataliya hoca, Isparta ve Burdur’da akademik eğitimler alan çocukların profesyonel sahnelerde yer aldığını belirterek, “Burdur’da uzun süredir akademik olarak bale sanatı ele alınmıyordu. Yıllarca Burdurlu çocuklarımız akademik eğitim alamadı. İyi sanatçılar yetiştirmek için şimdi kolları sıvıyoruz. Burdur Cemre Müzik Akademisi ile güçlerimizi birleştirerek çocuklarımızı yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Koreograf- Pedagog Nataliya Gorelova, ikinci dönem kayıtlarının başladığını ifade ederek, hem Burdur hem de Isparta’da sınırlı sayıdaki kayıtlar için “Geç kalmayın” uyarısında bulundu.

Koreograf- Pedagog Nataliya Gorelova, Burdur çalışmalarında kendisine desteklerinden dolayı Özel Cemre Müzik Akademisi Kurucusu Mehmet Kaan Ekinci, Müzik Öğretmeni Abdurrahman Temmuz Ekinci ve Burdur Bahçeşehir Koleji Müdürü Ersin Kaplan’a da teşekkür etti.

Klasik Bale için 4 – 10 yaş arası balerin ve balet adayları için kurs kayıtları devam ediyor.

İletişim için; 0 553 690 78 59 numaralı telefona ulaşabilirsiniz…




HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.