Güçlü Bir Ses Olacağız

ITSO Seçimlerinde Beyaz Liste’nin lideri Şükrü Başdeğirmen, Kanal3’te yayınlanan 3. Boyut Programına katıldı. Aynı masa etrafında oturup Ankara’ya güçlü ve net bir ses iletildiği taktirde teşvik konusundaki dengelerinde değişebileceğini kaydeden Başdeğirm

Yayınlanma:
Güçlü Bir Ses Olacağız

ITSO Seçimlerinde Beyaz Liste’nin lideri Şükrü Başdeğirmen, Kanal3’te yayınlanan 3. Boyut Programına katıldı. Aynı masa etrafında oturup Ankara’ya güçlü ve net bir ses iletildiği taktirde teşvik konusundaki dengelerinde değişebileceğini kaydeden Başdeğirmen, “Artık, her yeni bir günü başarı ile tamamlamak istiyoruz” dedi.

Kanal3 ekranlarında yayınlanan 3. Boyut programı bu hafta Isparta için son derece önemli olan ITSO seçimlerinde beyaz listenin lideri Şükrü Başdeğirmen’i konuk etti. Saadettin Ulusoy’un hazırlayıp sunduğu programda Kanal3 Isparta temsilcisi Mustafa Kahraman’da sorularıyla Isparta ekonomisine ve ITSO seçimlerine mercek tuttu.

Aynı Masa Etrafında Toplanacağız
ITSO Başkan adayı Beyaz Liste Lideri Şükrü Başdeğirmen, göreve seçildikleri takdirde ITSO olarak, mülki erkan, iş adamları ve esnaflar olarak aynı masa etrafından toplanarak güçlü bir ses olacaklarını dile getirdi.

ŞEHRİN KALKINMASI İÇİN YOL HARİTASI
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın önümüzde ki hafta sonu yapılacak olan seçimleri öncesi projelerini ve çalışmalarını kamuoyu ile paylaşan Başdeğirmen, şehrin kalkınması için de yol haritasını açıklıyor. Beyaz Liste Lideri Başdeğirmen: “ITSO tek başına bir güç ve sestir. Ancak sesimizi Ankara’ya daha net ve gür bir şekilde çıkarmak için aynı masa etrafında toplanmamız gerekiyor. Bunun için göreve seçildiğimiz takdirde birlik ve beraberliği yakalayacağız. Teşvikte dahi 2.’nci bölgeden 3’e yada 4’e çıkabiliriz” dedi.

HER YENİ GÜNÜ BAŞARI İLE TAMAMLAMAK İSTİYORUZ
Kanal3 ekranlarında Saadettin Ulusoy ve Mustafa Kahraman’ın sorularını yanıtlayan Şükrü Başdeğirmen, başkanlığa neden aday olduğunun cevabını da verdi. Beyaz Liste Lideri Başdeğirmen; “8 yıl boyunca 11 kişilik yönetimden 1 tanesi oldum. Ekip olarak başarılı işlere imza attık. Şimdi 11 kişiden 1 tanesi olmak var. Birde, 11 kişinin başkanı olmak var. Nasip olurda başkan olursam eksik hissettiğim şeyleri yapmak istiyorum. Şuna da belirtmek istiyorum eksiklikleri tamamlamak istiyorum diye bir düşüncem hiçbir zaman olmadı, olamazda. Her yeni bir günü başarı ile tamamlamak istiyoruz”

TEŞVİK TARTIŞMALARINA SON NOKTA
8 yıl boyunca Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekilliği görevini sürdüren Şükrü Başdeğirmen, şehrin teşvikte istenilen bölgede yer alamamasının suçlusunun ITSO gibi gösterilmesi tartışmalarına da noktayı koydu.

TEŞVİK BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
Beyaz Liste lideri Başdeğirmen: “Teşvik bizim için çok önemli. Son 10 yılda 4 kez teşvik uygulandı. İlk paketten 10 dolar fazla paramız var diye yararlanamadık.

İkinci teşvik kapsamında ise sosyo gelişmişlik öne çıkıyordu. Bizim alt yapımız çok gelişmişti yaşanabilir şehirler arasında ilk 5’teyiz diyerekten bu kapsamdan da yararlanamadık.

Üçüncü teşvikte 4 bölgeliydi 2. kapsamda yer aldık. Afyon ile beraberdik. Antalya, Burdur, Isparta, Afyon aynı kriterlerde değerlendirildik. Antalya’ya yakın olmamızdan dolayı avantajsız konuma düştük. Afyon ve Burdur 3. Belge, Antalya ve Isparta 2. Bölge de kaldık. ITSO olarak, teşvik kapsamında 6 bölge olmasını istedik. Başbakanımıza sunduk. Defalarca Ankara ile irtibatta bulunduk ama olmadı.

3. BÖLGEYE ÇIKABİLİRİZ
Isparta’nın birçok kriterlerde ve daha iyi illerden daha iyi olmasından ötürü 2. bölgede ne yazık ki kaldık. Milletvekillerimizle lobi yaptık. Kayseri, Afyon, Denizli ve Malatya gibi iller bizden daha iyi olmasına rağmen, onlar 3 ve 4.’ncü bölgede biz ise 2. bölgede kaldık bunu da anlamış değiliz. Bu göreve gelirsek tek başımıza yapacaklarımı ve yapamayacaklarımız var. Sesimizi daha çok duyurmamız gerekiyor. Hep beraber bir masaya oturursak, o masadan güçlü bir ses çıkartırız. 3. bölgeye çıkabiliriz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum