Gül-2 İçin Ankara Çıkarması

Gül-2 İçin Ankara Çıkarması

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2016 11:07
Gül-2 İçin Ankara Çıkarması

Gül Küçük Sanayi Sitesi yönetimi 23 kişilik bir heyetle Ankara çıkarması yaptı. Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, “Başta Gül – 2 Sanayi Sitesi olmak üzere, TOBB Teknik Meslek Lisesi’nin kabul edilmeyen bölümleri konusu ile diğer tüm sorunları sayın Milletvekilimiz ve Komisyon Başkanımız Bilgiç’e ilettik. Kendileri bu konularda çalışma yapacak” dedi.

BOYACI VE EKİBİ DESTEK İÇİN ANKARA’YA GİTTİ
Gül Küçük Sanayi Sitesindeki tüm sorunları Isparta Milletvekillerine iletmek ve bu sorunların çözümü için destek istemek üzere Gül Küçük Sanayi Sitesi yöneticileri, Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı önceki gün 23 kişilik heyetle Ankara’ya gitti.

BOYACI; “GÜL – 2 SANAYİ SİTESİ
BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Ankara’da TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’le görüşen Gül Küçük Sanayi Sitesi yöneticileri yeni yapılacak olan Gül – 2 Sanayi Sitesinin yapılacağı arazilerin kamulaştırması için kredi desteği istediler. Gül Sanayi Sitesinin büyüyen Isparta’ya yakışır sanayi sitesi olması için çaba gösterdiklerini ifade eden Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, Ankara dönüşü yaptığı açıklamada; “Biz, bu konuda üzerimize düşen her şeyi yaptık. Belediye Başkanımız da burası için her türlü alt yapı çalışmasını yapacağının sözünü verdi. Şimdi sıra sayın Milletvekillerimizde. Biz burada büyüyen Isparta’ya yakışır bir sanayi sitesi oluşturmak için çaba gösteriyoruz. Isparta’da bu konuda mülki idare ve belediyemizin desteğini aldık. Gül – 2 Sanayi sitesi için Belediyemiz sitenin yapılacağı alanı imar planına sanayi alanı olarak işledi ve bu karar meclisten geçti. Eğer şu kredi sorunu da çözüldüğü zaman orayı kısa zamanda sanayi sitesi haline getireceğiz” dedi.

“BURAYA KARMA BİR
SANAYİ SİTESİ YAPACAĞIZ”
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in bu konuda Isparta’da Vali ve Belediye Başkanı gibi ilin önde gelenleriyle bir toplantı yapacağını kendilerine ilettiğini ifade eden Başkan Boyacı, konuşmasının devamında; “Biz burada; geniş yolları, 8 metre dükkan yüksekliği ve 168 ile 1300 metrekare arasında değişen dükkan genişlikleri ile tek tip proje ile karma bir sanayi sitesi kurmayı planlıyoruz. Isparta Belediyesinden alt yapı konusunda destek sözünü aldık. Arazi alımını hızlandırarak ilk etabın temelini atmak istiyoruz. Ancak, bunun için krediye ihtiyacımız var. Onun için Ankara’ya giderek kredi desteği talebinde bulunduk” dedi.

“OKUL BÖLÜMLERİ TALEBİMİZİ YİNELEDİK”
Kooperatif Başkanı Boyacı, Gül Küçük Sanayi Sitesi’ne yapılan ve 2015 – 2016 Eğitim Öğretim Yılında eğitim vermeye başlayan TOBB Teknik Meslek Lisesinde açılmasını talep ettikleri ancak kabul edilmeyen Uçak Gövde Sınıfı ile İtfaiyecilik ve Mekatronik Bölümlerinin ne kadar önemli olduğunu Milletvekili Bilgiç’e aktararak bu bölümlerin mutlaka açılması gerektiğini vurguladıklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum