Gül Bahçesinde Moda Esintisi

Gül Bahçesinde Moda Esintisi

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mayıs 2016 01:50
Gül Bahçesinde Moda Esintisi

Isparta'dan hazır giyim ürünlerini, internet üzerinden 81 ile ulaştırabilen girişimciler, hem Isparta gülünü hem de ürünlerini gül bahçesinde profesyonel modellerle tanıttı.

Dünya gül üretimini yüzde 65'ini karışlayan Isparta'da gül hasadı başlarken, gül kokan bahçeler doğal bir stüdyo ortamı oluşturuyor. Bunu fırsat bilen bir hazır giyim markasının işletmecileri, yazlık erkek ve bayan kıyafetlerinin tanıtımı için gül bahçesini seçti.

Eren Dinçer, Harun Deniz ve Bahadır Görgülü isimli genç girişimciler tarafından küçük bir finansmanla oluşturulan marka zamanla e-ticarete taşındı. Sitelerini sosyal medyada 600 bin kişiye ulaştırmayı başaran genç girişimciler, markalarını internet üzerinden 81 ile sipariş yaparak Akdeniz Bölgesi'nin en yüksek kargo satışı yapan firması haline getirdi.

GÜL BAHÇESİNDE ÇEKİM YAPTILAR
Modaya uygu hazır giyimi ürünleri tanıtmak için doğada profesyonel çekimi ekibi ve modellerle çalışan girişimciler bu kez de gül bahçelerini seçti. Isparta'nın Güneykent beldesinde bir gül bahçesinde yapılan çekimler renkli görüntülere sahne oldu. Isparta'nın gül pembe renginde kıyafetler giyen modeller, dakikalarca çekim ekibine poz verdi.

GÜLDEN ELBİSE GİYDİ
İlk çekimlerin ardından bir model, gül yapraklarından tasarlanmış kıyafet giydi. O kıyafetle dikkatleri üzerine çeken model, elinde tutuğu gül yapraklarını önce kokladı ardından havaya fırlattı.

BURASI DOĞAL BİR STÜDYO
marka işletmecilerinden Eren Dinçer, amaçlarının sadece kendi ürünlerini değil Isparta gülünü de tanıtmak olduğunu söyledi. Dinçer "15 Haziran tarihine kadar Isparta'da gül toplama sezonu. Biz de gül dikkat çekmek için, çekimlerimizi gül bahçesinde yaptık. Gül yapraklarından özel bir elbise tasarladık. Burayı bir doğal stüdyo olarak kullanmaya başladık. Güle ilgi duyan herkesi Isparta'ya bekliyoruz. Ayrıca internet üzerinde kargo gönderdiğimiz tüm müşterilerimize ücretsiz hediye gül lokumu gönderiyoruz" dedi. Buranın keşfedilmemiş bir cennet olduğunu belirten Dinçer, "Buraya herkes kesinlikle hayatında bir kez gelmeli. Burada gül kokusuyla karşılaşıyorsunuz. Rüzgarla gelen gül kokuları sizi mest ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.