Gül Bizimle Değerlenecek

CHP Isparta Milletvekili A. Adayı Vedat Şenol, Yakaören’de partililer ve vatandaşlarla buluştu. Şenol, yörenin en önemli geçim kaynağı olan gül üretimi ile ilgili önemli mesajlar verdi.

Yayınlanma:
Gül Bizimle Değerlenecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili A. Adayı Vedat Şenol, Yakaören köyünde partililer ve vatandaşlarla buluştu.

Ön seçim sürecinde çalışmalarına aralıksız devam eden Vedat Şenol’un dünkü durağı Yakaören köyü oldu. Yörenin en önemli geçim kaynakları arasında yer alan gül üretimi konusunda değerlendirmeler yapan Şenol, “AKP iktidarında üreticimizin yüzü bir gün olsun gülmedi. Üretici üretti, ürününü pazarlayamadı. Yüksek girdiler altında ezilen üretici ürününü hak ettiği değere satamadı. İşte bunun en önemli şahidi sizlersiniz. Gülünüz para etmedi” dedi.

Şenol, gülün sınai ürün kapsamına alınması gerektiğine de işaret ederek “AKP iktidarında gül sadece süs bitkisi olarak muamele gördü. Bu konuda üreticimizin taleplerini defalarca gündeme getirdik. Ama hükümet edenlerin kulakları üreticiye kapalı, gözleri üreticiye kapalı. Buradan gül üreticisine müjde veriyoruz. 7 Haziran’da CHP iktidar olacak. İlk işlerimizden birisi de Isparta gülünün özel kapsamda değerlendirilerek sınai ürün kapsamına alınmasını sağlamak olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.