Gül Çocuk Korosu Çalışmalarına Devam Ediyor

Isparta Gül Çocuk Korosu Çalışmalarına Devam Ediyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Nisan 2012 10:50
Gül Çocuk Korosu Çalışmalarına Devam Ediyor

Isparta Valisi Memduh Oğuz geçtiğimiz günlerde İstasyon Caddesinde Eğitim-Spor-Müzik ve Danışmanlık Merkezinde, müzik eğitimi alan 5-11 yaş arası çocuk korosunu ziyaret etmiş ve çocukların daha rahat çalışabilmelerine imkan sağlamak amacıyla çalışmaların İl Kültür ve Turizm binasında yapılması talimatı vermişti.

Bu talimat doğrultusunda Isparta Gül Çocuk Korosu ilk çalışmasını İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü binasında yaptı.

Çocukların çalışmasını SDÜ Yaşam Boyu Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Orhan Adıgüzel, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç ile birlikte izleyen Vali Memduh Oğuz, çocukların rahat bir çalışma ortamına kavuşmalarından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği korolarının da hizmete gireceğini ifade eden Vali Memduh Oğuz; “İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz çok güzel bir binaya kavuştu, ama bu bina insanlara hizmet ederse o zaman daha değerli olur.

‘Isparta Gül Çocuk Korosu’ ilk konserini önümüzdeki günlerde Isparta halkına verecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.