Gül Festivali'nde Yılmaz Morgül ve Funda Arar Coşkusu

Isparta'da bu yıl 12'ncisi düzenlenen Gül ve Halı Festivali'nin ilk gününde Yılmaz Morgül ve Funda Arar, şarkılarıyla binlerce kişiyi coşturdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2012 10:36
Gül Festivali'nde Yılmaz Morgül ve Funda Arar Coşkusu

Isparta'da bu yıl 12'ncisi düzenlenen Gül ve Halı Festivali'nin ilk gününde Yılmaz Morgül ve Funda Arar, şarkılarıyla binlerce kişiyi coşturdu. Konser sırasında stadyumu dolduran binlerce izleyicinin üzerine gül suyu sıkıldı, gül yaprakları serpildi.

Isparta Gül ve Halı Festivali'nin ilk gün etkinlikleri Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen konserle devam etti. Ünlü şarkıcılar Funda Arar ve Yılmaz Morgül'ün sahneye çıktığı gecede, binlerce Ispartalı konser alanını doldurdu. Saha içini ve tribünleri dolduran izleyenlerin üzerine önce gül suyu sıkıldı, ardından gül yaprakları serpildi.

Gecede ilk olarak festivalin sunucusu şair Ahmet Selçuk İlkan sahneye çıktı. İlkan, birbirinden güzel şiirleri şarkılar eşliğinde okuyarak izleyenleri coşturdu. Ardından sahneyi devralan ve hareketli şarkılarıyla stadyumdaki izleyenleri coşturan Yılmaz Morgül'e, Belediye Başkanı MHP'li Yusuf Ziya Günaydın, halı üzerine işlenmiş portre ile gül ürünlerinden oluşan hediyeler verdi.

Konser arasında kısa bir konuşma yapan Başkan Günaydın, "Bugün mahşeri bir kalabalık var. Isparta Belediyesi'ni bataktan yani çukurdan çıkarıp yatırımlara yöneldik. Eşime ve çocuklarıma suçlamalar yapıldı. Bir gecede 200 polisle saldırdılar, operasyonlar yapıldı. Ama sizin sevginize güveniyorum. Hizmet yapmaya devam edeceğiz" dedi.

FUNDA ARAR COŞTURDU

Festivalin ilk gün etkinlikleri pop müziğin sevilen ismi Funda Arar konseriyle sona erdi. Yaklaık 2 saat sahnede şarkılarını seslendiren Arar, binlerce kişiyi coşturdu. Sanatçının söylediği şarkılara eşlik eden hayranları, dev bir koro oluşturdu. Eski ve yeni şarkılarını seslendiren Arar'a Başkan Günaydın, konserin sonunda gül ürünlerinden oluşan çeşitli hediyeler sundu.

12'nci Gül ve Halı Festivali, bugün MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin de katılacağı Emel Sayın konseriyle sona erecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.