Gül Küçük Sanayi Sitesi Temizlendi

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şehrin çeşitli yerlerinde geniş çaplı temizlik çalışmasını sürdürüyor. Bu çalışmalardan bir tanesi de Gül Küçük Sanayi Sitesi’nde gerçekleştiriliyor.

Yayınlanma:
Gül Küçük Sanayi Sitesi Temizlendi

Alan bakımından oldukça büyük olan Gül Küçük Sanayi Sitesi’nde Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce yapılan çalışmalar kapsamında boş alanlardaki yabani otlar temizlenerek bertaraf ediliyor, yol temizlik araçları ile caddeler süpürülüyor, sitenin her yeri birer birer elden geçiriliyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını ara vermeden sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, program doğrultusunda şehrin tüm cadde ve sokaklarındaki çöp toplama ve temizlik işlerini sürdürüyor. Bu çalışmalarının yanı sıra büyük site tarzı noktalarda da çalışmalar gerçekleştiren Temizlik İşleri Müdürlüğü Gül Küçük Sanayi Sitesi’ni baştan sona elden geçiriyor.

Çalışmalardan dolayı site esnafı ve yönetimi Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür etti. Gül Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Boyacı, “Sayın Başkanımıza Gül Küçük Sanayi Sitemize göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz. Sayın Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Bugüne kadar gelmiş geçmiş belediye başkanları arasında, temizlik, asfalt, altyapı başta olmak üzere hizmetlerinden çok memnunuz. Bu hususta hakkı ödenmez bu işin, hizmeti çok sonsuz. Yeni sanayi sitesinden sonra birde bizim buraların asfalt işini çözerse minnet duyarız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.