Gül Sanayi Sitesi'nin Gurur Günü

6 milyon TL maliyetle 13 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 140 öğrencisi ile eğitim ve öğretim yılına başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2015 12:14
Gül Sanayi Sitesi'nin Gurur Günü

6 milyon TL maliyetle 13 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 140 öğrencisi ile eğitim ve öğretim yılına başladı.

24 derslikten oluşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binası içerisinde, beden eğitimi salonu, çok amaçlı salon, konferans salonu, laboratuvarlar ve kız ile erkek mescitleri bulunuyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni tercih eden öğrencilerin yüzde 30'unun Gül küçük sanayi sitesi esnaflarından olduğunu söyleyen Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı;'bugün çok mutluyum Gül Küçük Sanayi Sitesinin hayalleri gerçek oldu. emeği geçen bütün herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Esnafımızın yüzü güldü. Gül Sanayi Sitesi esnafının bir rüyasının gerçeğe dönüştüğünü söyledi. Minik yavrularımızın eğtim ve öğretimini kaliteli bir şekilde tamamlamaları için elimizden gelen herşeyi yapacağız.'dedi.

SIRADA YURT VAR
Tercih edilirliği yüksek olan okulda eğitim ve öğretim görecek öğrenciler için konaklama ihtiyacının bir an önce çözülmesini belirten Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı; Belediye Başkanımız Sayın Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın okulumuz yanında bulunan 1300 m2'lik alanın tahsisini gerçekleştirdiğinde hemen yurt yapım çalışmalarına hep birlikte başlayacağız. Sanayimizde ara eleman sorunumuz artık olmayacak. Çevre illerden bir çok öğrencinin tercih ettiğini fakat konaklama sıkıntısından dolayı kayıt yaptırmadıklarını söyledi.

ÇIRAKLIK EĞİTİM
MERKEZİ TAHSİS EDİLSİN
Konaklama sıkıntısına çözüm yolunun olduğunu söyleyen Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Boyacı; geçici bir süre ile çıraklık eğitim merkezinde bu sıkıntının çözüleceğini düşünüyorum. 200 kişilik kız ve erkek yurdu bize tahsis edilsin.

UÇAK GÖVDE BÖLÜMÜ ŞART
Uçak gövde sınıfının da açılmasını talep eden Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı; 'Ekim ayında toplanacak olan alan açma ve kapama kurulunda Uçak gövde sınıfının açılmasını istiyoruz. Motor Bölümü ile birlikte Gövde (Kaporta, boya, elektrik) gibi bölümlerinde bu kuruldan geçmesini talep ediyoruz.'dedi.

Sınıfları tek tek dolaşan ve öğrencilerle sohbet eden ITSO Başkan Yardımcısı Metin Çelik ülke genelinde birçok şehirde olduğu gibi ilimizde de okul yaptıran TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu ile TOBB Yönetim Kuruluna teşekkür etti. Çelik, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Okul içerisinde küçük çaplı eksiklerin olabileceğini bunlarında en kısa zamanda giderileceğini söyledi. Başkan Çelik; eğitimi çok önemsediklerini belirterek, "Geleceğimiz olan çocukların en iyi ortamlarda eğitim alarak, tam donanımlı yetişmelerine olanak sağlamak ve ihtiyaçlarını gidermek için yoğun bir çalışma içindeyiz. 2015- 2016 eğitim öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun. diye konuştu.

BAŞKAN BOYACI,
TEŞEKKÜR ETTİ
Gül Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Boyacı; Eğitim konularında bizlerden desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Isparta Valimiz Sayın Vahdettin Özkan'a TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na, Isparta Milletvekillerine, Isparta Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın'a, SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçıya, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e ve yönetimine, tüm siyasi ve iş dünyasına sonsuz teşekkür ediyorum dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum