Gül Toplayıp Halı Dokudu

Gül Toplayıp Halı Dokudu

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Haziran 2016 16:23
Gül Toplayıp Halı Dokudu

Vali Şehmus Günaydın'ın Isparta da ilk ziyareti Gül Kenti Güneykent oldu.
Belediye önünde yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Vali Günaydın, daha sonra gül bahçesinde gül topladı. Gönen Kaymakamı Coşkun Öztürk ve Gönen Belediye Başkan'ı Ahmet Doğan'ın da eşlik ettiği program Gülhane'de gülsuyu ve gülyağı çıkarma işlemleri yapılarak devam etti.

Güneykent Belediye Başkan'ı Gözgün, Güneykent'te gülcülük ve turizm faaliyetleri hakkında Vali Günaydın'a brifing verdi.

Vali Günaydın'ın kardeşinin TÜRSAB yönetiminde yer aldığını ve uzak doğulu turistlerin daha iyi organize edilip Gül turizminin geliştirilebileceğini bildiren Gözgün, Vali Günaydın'dan destek istedi.

Daha sonra üretici gül kadınların güle ve halıya dair üretim yaptıkları Gülevini ziyaret eden Vali Günaydın yaptığı konuşmada; "Güneykent gül turizminde alt yapısını oluşturmuş ama daha iyileştirilip turizmin geliştirilmesi konusunda gerekli tüm desteği vereceğiz. Gülcü kadınlarımızın yaptığı bu güzel çalışmaları da takdire şayan" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum