GÜLAR’ın Ticari Kaygısı Yokmuş!

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu Ajnas32’nin gündeme getirdiği GÜLAR Dosyası ile ilgili nihayet konuştu. Ancak, İbicioğlu sadece ‘Ticari kaygımız yok’ demekle yetindi. İbicioğlu Ajans32’nin yönelttiği onlarca soruya ise hiç değinmedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2013 09:42
GÜLAR’ın Ticari Kaygısı Yokmuş!

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Ajans32’nin gündeme getirdiği GÜLAR dosyası hakkında nihayet konuştu. Ancak, İbicioğlu sadece ‘ticari kaygımız yok’ demekle yetindi.

Ajans32, SDÜ Rektörü İbicioğlu’na GÜLAR hakkında onlarca soru yöneltmiş, haberlerimiz üzerine okuyucularımızdan da yüzlerce soru mail ve habere yorum olarak gelmişti.

İbicioğlu konuyla ilgili açıklamasında çarpıcı değerlendirmeler de yaptı. İbicioğlu, “Hamasetle amaç gerçekleşmez. Laboratuar kuracaksınız, cihazlara ihtiyacınız var. Cihazı alırken adamlar size ‘siz üniversitesiniz babanızın hayrına verelim’ demiyor” ifadelerini kullandı.

Ajans 32 olarak okuyucularımıza önce Sayın Rektöre yönelttiğimiz soruları hatırlatmak ardından da Sayın Rektörün Kanal32 televizyonu aracılığıyla verdiği cevapları değerlendirmelerini istiyoruz…

(Haberlerimizin alt kısmında yer alan okuyucu yorumlarına da dikkatinizi çekmek isteriz)

GÜLARA 11 SORU haberi için tıklayın

GÜLAR'A 33 SORUMUZ DAHA VAR haberi için tıklayın

VE BU SORULARA REKTÖR İBİCİOĞLU'NUN CEVABI:

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum