Gülay Mı? Günaydın Mı?

31 Mart 2024 Seçimleri yaklaşırken MHP’de Isparta Belediye Başkanlığı için aday adaylığını 2 isim ön palana çıkıyor.

Yayınlanma:
Gülay Mı? Günaydın Mı?

31 Mart 2024 Seçimleri yaklaşırken MHP’de Isparta Belediye Başkanlığı için aday adaylığını 2 isim ön palana çıkıyor.

MHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay’ın aday adayı olacağına kesin gözle bakılırken. Eski başkan Yusuf Ziya Günaydın’ın ise yeni dönem için hazırlık yaptığı biliniyor.

Osman GÜLAY

43 yaşında olan Gülay, gençliği, azmi ve sosyal medya da paylaştığı projeleri ile ön plana çıkarken özellikle Genel seçimlerdeki çalışmaları ile göz doldurdu.

Isparta MHP Milletvekili Hasan Basri SÖNMEZ ile olan uyumlu çalışması, parti tabanında takdir görmesi, teşkilatçı kişiliği ile Isparta Belediye Başkanlığı aday adaylığı için Osman GÜLAY’ın ismi MHP kulislerinde dolaşıyor.


Yusuf Ziya GÜNAYDIN

74 yaşında olan ve toplamda 3 dönem Isparta Belediye başkanlığı yapmış olan Günaydın son yerel seçimde sandıktan 2. çıkarak başkanlığı kaybetmişti.

Seçimden sonra MHP Genel Başkanı Başdanışmanı görevine getirilen Yusuf Ziya Günaydın, Isparta için Ak Parti - Mhp ittifağı olmaması durumunda Devlet Bahçeli tarafından yeniden aday gösterileceği konuşuluyor.

Ancak geçtiğimiz günlerde rahatsızlanıp bir süre hastane de tedavi gören Günaydın’ın sağlık sorunu nedeniyle aday adayı olmayacağı da gelen kulis bilgileri arasında.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum