Gülay’dan İmar Revizyonu Beklentisi

MHP Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay, Isparta için imar revizyonuna dikkat çekti.

Yayınlanma:
Gülay’dan İmar Revizyonu Beklentisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay, sosyal medya hesabından Isparta Belediyesi’ne yönelik bir paylaşımda bulundu.

Başkan Gülay, “Artan ihtiyaçlar sebebiyle Isparta genelinde yapılacak bir imar revizyonu çok elzem ve önemlidir..!” dedi.

Başkan Gülay paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Ancak Isparta’mızın uzun vadeli yatırımlarına yön verecek bu tarz çalışmaların, özellikle son yaşadığımız deprem gerçeği de göz önünde bulundurularak, gerek ilgili il müdürlüklerinin ve üniversitelerimizin ilgili bölümlerinin, gerekse meslek odalarımızın görüş ve önerileri alınarak, Belediye imar Komisyonu’nun, imar revizyonu yapılması düşünülen alanların fiziki özelliklerini daha iyi değerlendirebilmesi açısından yerinde görmek şartıyla, yeşil alanlar ve tarım alanları korunarak, özellikle Isparta trafiğindeki yoğunlaşmanın göz önünde tutulması, ulaşım altyapısının da kent gelişimine paralel bir şekilde genişlemesi, çalışmaların oldu bitti ye gelmeden, hızlı ama emin adımlarla, katılımcılık ve şeffaflık esasıyla yapılması ve meclis huzuruna bu şekilde gelmesi Ispartalı hemşehrilerimizin menfaatleri açısından tavsiyemizdir.” Dedi.

Konuyla ilgili ayrıca görüştüğümüz MHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay: “Memleketimizin menfaatleri doğrultusunda yapıcı ve yönlendirici açıklamalarımızı yapmaya devam edeceğiz. MHP kadroları olarak daha güzel ve yaşanabilir bir Isparta için gece gündüz çalışacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum