Gülbirlik, Ortadoğu'ya Açılıyor

Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, Avrupa'daki ekonomik kriz nedeniyle Ortadoğu'ya yöneldiklerini, Gülbirlik'e ait Rosense markasının 116 ürün çeşidiyle ilk etapta İran, Irak, Bahreyn, Suudi Arabistan, Cezayir ve Ürdün'e gireceğini söyledi

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2012 16:23
Gülbirlik, Ortadoğu'ya Açılıyor

Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, Avrupa'daki finansal krize karşılık Ortadoğu ülkelerinde ekonominin canlandığını söyledi. Çelik, "Doğunun kaynakları çok güçlü. Doğu büyük bir hazine. Batı'nın krizi Doğu'yu fazla etkilemiyor. Biz de bu zenginliklerden yararlanmak için Ortadoğu'ya yöneliyoruz" dedi.

Ortadoğu ülkelerine ihracat yapmak amacıyla 8 aydır çalışma yaptıklarına değinen Çelik, İran, Irak, Bahreyn, Suudi Arabistan, Cezayir ve Ürdün'de distribütörler aracılığıyla pazarlama ağı kurduklarını kaydetti. Bu distribütörlerin gerekli bütün izinleri aldıklarını anlatan Çelik, ekonomik krizlere karşı pazar çeşitliliğinin önemini vurguladı. İç pazarda da güçlü olmak gerektiğine işaret eden Çelik, "Yurt içinde de sağlam olmalıyız. Gülbirlik Avrupa'da, kısmen de Kafkas ülkelerinde var. Avrupa'da kriz belli. Etkilenmemek mümkün değil. Yeni pazarlara açılmak zorundayız" diye konuştu.

Genel Müdür Çelik, Gülbirlik'in 116 farklı ürününün 81 ilin tamamında satıldığını, aralarında güzellik uzmanlarının da olduğu 83 personelle pazarlama faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum