Gülbirlik İlkokulu’nda Yılsonu Etkinliği

2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı’nda okula başlayan ve 4+4+4 sisteminin ilk öğrencileri olma özelliğini taşıyan öğrenciler, öğretmenlerin ve velilerinin birlikte çalışması ile okuma-yazmayı başarmanın mutluluğunu yaşadılar.

Yayınlanma:
Gülbirlik İlkokulu’nda Yılsonu Etkinliği

Okula bu yıl başlayan öğrencilerin velileri hem çocuklarının yeni okula başlayacak olması hem de uygulanacak sistemin yeni olması nedeniyle sene başında tedirgindiler.

Ancak okulda öğretmenlerin üstün gayretleri, velilerin çocukları ile yakından ilgilenmeleri ve okul-aile diyaloğunun gerçekleştirilmesiyle tedirginliklerin yerini sevinç gözyaşları aldı. Hafta sonu anneler günü olması sebebiyle anasınıflarınca hazırlanan serginin açılışı da yapıldı.

1A,1B ve 1C sınıflarının birlikte gerçekleştirdiği etkinliğine öğrenci velileri,mahalle sakinleri ve okulun öğrenci ve öğretmenleri katıldı.Etkinlikte öğrenciler okuma-yazma,okul,bayrak ve öğretmenlerimiz ile ilgili şiirler okudular,halk oyunları gösterisinde bulundular.Yıl boyunca öğrendikleri şarkı, ront ve oyunları sergilediler.

Etkinlikte bazı velilerin gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.Veliler:” Sene başında çocuklarımızdan ayrılması çok güç olmuştu.Bu çocuklar nasıl okurlar diye endişe ediyorduk.

Ancak öğretmen arkadaşların üstün gayretleri ve sistemli çalışmaları ile çocuklarımız okuma-yazma öğrendikleri gibi çeşitli gösteri ve halk oyunları oynamaları da bizleri çok duygulandırdı.Ayrıca bu hafta sonu Anneler Günü olması nedeniyle bu etkinlik çocuklarımızdan bizlere en büyük hediye oldu”dediler.

Gülbirlik İlkokulu müdürü Muzaffer Sarışahin, ”Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan öğrenci velilerimize ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum.Öğrenci velilerimizin sene başındaki tedirginliklerinin yerini sevinç ve mutluluk gözyaşları aldı.

Bu başarı da emeği olan ve program doğrultusunda çalışarak öğrencilerin bu seviyeye gelmesini sağlayan birinci sınıf öğretmenleri Feyzullah Uçan, Güler Keskinpalta ve Nejla Toros’a teşekkür ederim “ dedi .Etkinlik çeşitli gösteriler ve ikramla sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.