Gülbirlik Müdüründen Gülar'a Sitem Dolu Sözler

Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik’ten sert açıklamalar geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2014 11:06
Gülbirlik Müdüründen Gülar'a Sitem Dolu Sözler

Gül toplama sezonu yaklaşırken sezon değerlendirmesi yapan Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, Süleyman Demirel Üniversitesi Gül ve Gül Ürünleri Araştırma ve Uygulama Merkezi’ni topa tuttu.

GÜLAR AMACININ DIŞINDA İŞLER YAPIYOR

Gülbirlik Genel Müdürü Çelik’in Gül ve Gül Ürünleri Araştırma ve Uygulama Merkezi ile ilgili yaptığı açıklamada; "Güler araştırma merkezi olarak kurulmuş olmasına rağmen, amacının dışında işlere girmiş durumda. Bu onların işi değil bana göre.

Gülar'ın kuruluş amacı ve iştirak konusu birebir gül çiçeği ile ilgili yapılacak olan araştırmalardır, gül üzerine yoğunlaştıklarını malesef görmedim. Yapılması gereken kuruluş amacınız neyse onu yapmanızdır. Gül çiçeği ile uğraşmaktanda kozmetik ile zaman ahrcamaya başladırlar.


Gül üzerinde yapılan araştırmalarda gül çiçeğinden yüzde 30 yada 40 istifade ediliyor geri kalan yüzde 60 ve 70’lik posa tabir edilen bölümünün çöpe atılıyor. İsmini bile bilmediğimiz ve adını koyamadığımız kimyasalların posa ile atılıyor. Gülar'ın dışında hiçkimse bu işin üstesinden gelemez" dedi.

kanalvip

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum