Gülbirlik Rose Wind’i Piyasaya Sürüyor

Gülbirlik, Rosense’yi daha özel kılma adına ikinci markası olan Rose Wind’i piyasaya sürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Şubat 2011 10:08
Gülbirlik Rose Wind’i Piyasaya Sürüyor

Gülbirlik, Rosense’yi daha özel kılma adına ikinci markası olan Rose Wind’i piyasaya sürüyor. Nisan ayından itibaren Rosense’nin sadece eczane ve bayilerde satışa sunulacağını söyleyen Gülbirlik Genel Müdürü Bolat Tamer, ikinci sınıf satışların yapıldığı yerlerde ise Rose Wind markasını kullanacaklarına dikkat çekti.

Tamer, 12 ürünü olan Rose Wind markası daha cazip fiyatlarla satışa sunulacağını kaydetti.

Gülbirlik Genel Müdürü Tamer, Rosense’nin tanıtımı için bu ay içerisinde düzenlenecek olan 20 eczane fuarına katılacaklarını söyledi.

Gülbirlik Genel Müdürü Tamer sözlerini şöyle sürdürdü: “Nisan ayından itibaren Rosense’yi sadece eczanelerde, bayilerde ve önemli kozmetik firmalarında satışa sunacağız. Çünkü elit tabaka tarafından kullanılan bir marka. Bu kesimden de tenkit alıyoruz her yerde satıldığı için. Onun için öyle bir karar aldık. Aktar ve market gibi ikinci sınıf satış alanlarında ise bizim bugüne kadar pek fazla kullanmadığımız Rose Wind markasını satışa sunacağız. 12 ürünü var. Daha cazip hale getirerek satacağız. Bu yıl bizim için eczaneler büyük önem taşıyor. O nedenle de bu ay içerisindeki 20 eczane fuarına katılacağız. Rosense ürünlerini tanıtan 30 bin broşür bastırdık. Bunları da tüm Türkiye genelindeki eczanelere dağıtacağız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.