Gülcü’den ITSO ve ITB’ye Ziyaret

Gülcü’den ITSO ve ITB’ye Ziyaret

Yayınlanma:
Gülcü’den ITSO ve ITB’ye Ziyaret

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Isparta İl Koordinatörü Prof.Dr. Süleyman Gülcü, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile ITB Başkanı Ahmet Adar’ı ziyaret etti. Gülcü ziyarette IPARD II 3’üncü Proje Başvuru Çağrı dönemi ile ilgili bilgiler verdi. 

TKDK Isparta İl Koordinatörü Prof. Dr. Süleyman Gülcü, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. ITSO Başkanı  Şükrü Başdeğirmen, Başkan Yardımcısı Metin Çelik ve Genel Sekreter Nihal İspir’in hazır bulunduğu ziyarette İl Koordinatörü Gülcü, TKDK’nın Isparta’daki desteklediği yatırımlar, IPARD II programı ve Üçüncü Proje Çağrı ilanı hakkında bilgiler verdi. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Başdeğirmen de desteklerle ilgili üyelerini bilgilendireceğini belirterek, ziyaretinden dolayı Prof. Dr. Gülcü’ye teşekkür etti.

TKDK İL KOORDİNATÖRÜ GÜLCÜ’DEN ITB’YE ZİYARET

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Isparta İl Koordinatörü Prof.Dr. Süleyman Gülcü, Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar'ı makamında ziyaret etti.

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ve Genel Sekreteri Ali Koyak’ın hazır bulunduğu ziyarette, Isparta ve İlçelerinde hayata geçirilen TKDK projeleri hakkında bilgilendirilme yapıldı.

Ziyaret kapsamında hibe programı çerçevesinde desteklenen yatırımlar ve IPARD II 3’üncü Proje Başvuru Çağrı döneminde desteklenecek yatırım alanları ile hibe oranları ve Isparta’ da gerçekleştirilebilecek  yatırımlar  hakkında bilgiler paylaşıldı. 

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ise, Borsamıza kayıtlı olan üyelerimizin TKDK projeleri kapsamında yaşadıkları sorunları ve beklentileri hakkındaki düşüncelerini iletti. Ayrıca TKDK Isparta İl Koordinatörlüğünün geçen dönem kabul ettiği proje sayısı dolayısıyla elde ettiği Türkiye derecesi için Gülcü’yü tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.  

TKDK Isparta İl Koordinatörü Prof.Dr. Süleyman Gülcü ise, TKDK IPARD II 3’üncü Proje Dönemi hakkındaki düşüncelerini aktardı. Isparta Ticaret Borsasının en önemli paydaşlarından biri olduğunu ve her zaman işbirliğine hazır olduklarını söyledi. Borsamıza kayıtlı tüm üyelerimize projeden faydalandırmak istediğini söyleyen Gülcü, başvuru halinde üyelerinize her türlü desteği vereceğiz dedi.

Ziyaret, iyi dilek ve temennilerle son bulurken, tüm üyelerimizin hibelerden faydalanması ve iki kurum arasında ki işbirliğinin güçlenmesi için çalışmaların devam edeceği kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum