GÜLDEREN’ler Emine Erdoğan’a Isparta’yı Anlattı

GÜLDEREN’ler Emine Erdoğan’a Isparta’yı Anlattı

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2018 17:11
GÜLDEREN’ler Emine Erdoğan’a Isparta’yı Anlattı

Isparta’nın ilk ve tek kadın tarımsal kalkınma kooperatifi olan GÜLDEREN Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından organize edilen Girişimci Kadın Çiftçiler Ödül Töreni’nde stant açtı. Standı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi, Emine Erdoğan; Ispartalı kadınlardan brifing aldı ve programındaki konuşmasında Isparta’nın gülü ve lavantasından övgüyle söz etti.

Isparta’nın ilk ve tek kadın tarımsal kalkınma kooperatifi olan GÜLDEREN Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından organize edilen Girişimci Kadın Çiftçiler Ödül Töreni’nde stant açtı.

Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Gülderen Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi olarak Tarım Ve Orman Bakanlığımızca organize edilen Girişimci Kadın Çiftçiler Ödül Töreni için Ankara da standımızı açtık. Isparta’nın ilk ve tek Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifi olan GÜLDEREN, Tarım İl Müdürlüğümüzce ilimizi temsil etmek Programa katılım sağladı. Programın açılışına Sayın Hanımefendi Emine Erdoğan , Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk ve üst düzey bürokrasi katıldı. Törende temsilen ülke çapında 11 kooperatif yer aldı. Açılışla birlikte standımızı ziyarette bulunan Hanımefendi Emine Erdoğan’a adına dokunmuş halımız ve bakanlarımızla birlikte, Gülcü Kız Bebeğimiz hediye edildi. Kooperatif hakkında bilgilendirdiğimiz Hanımefendi Erdoğan konuşmasında Isparta’mızdan gülünden ve lavantasından övgüyle bahsetti.

Kooperatifimizin programa katılımında destek olan Tarım İl Müdürümüze ve ekibine, orada bizleri temsil eden Fatma ve Kezban Hocalarıma ürünleri ile emek vermiş tüm Gülkenti Güneykent’li GÜLDEREN Kadınlarımıza kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Isparta’mızı en güzel şekilde Ankara da temsil etmek bizim için büyük bir onur olmuştur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.