Güldeste'nin Pırpır Kelebekleri Diş Muayenesi Oldu

Güldeste'nin Pırpır Kelebekleri Diş Hekimi Pınar Kahraman'ın muayenehanesine giderek diş muayenesi oldu... Pırpır Kelebekler'in cesareti görülmeye değerdi...

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2016 11:17
Güldeste'nin Pırpır Kelebekleri Diş Muayenesi Oldu

Güldeste Kreşi Pırpır Kelebekler sınıfı bugün toplu halde Diş Hekimi Pınar Kahaman'ın konuğu oldu.

Pırpır Kelebekler'e önce ağız ve diş sağlığı hakkında hem eğlenceli hem öğretici bilgiler verildi, ardından da 'dişçi koltuğuna' cesurca oturan pırpır kelebeklerin diş muayeneleri yapıldı.

Sınıf öğretmeni Mehtap Çulluoğlu Varışlı, minik öğrencilerinin hem dişçi korkularını yenmek hem de dişlerinin muayenelerinin yapılmasını sağlamak amacıyla böyle bir çalışma yaptıklarını belirterek, Diş Hekimi Pınar Kahraman'a ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Diş Hekimi Pınar Kahraman ise; Güldeste Kreşinin minik öğrencileriyle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu kaydederek "Diş sağlığı özellikle çocuk yaşlarda son derece önemli. Bazı alışkanlıkların yerleşmesi adına çocuklarımıza diş sağlığının önemini anlatmak zorundayız. Düzenli ağız ve diş sağlığı kontrolü de üzerinde titizlikle durulması gereken bir konu. Güldeste'nin Pırpır Kelebeklerinin dişlerine iyi baktığını görmekde beni ayrıca mutlu etti" dedi.

Diş Hekimi Kahraman, Güldeste Kreşi yöneticilerine ve sınıf öğretmeni Mehtap Çulhaoğlu Varışlı'ya da duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

İŞTE OBJEKTİFLERİMİZE TAKILAN FOTOĞRAF KARELERİ

































HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.