Güler Yüzlü Hizmet Düsturumuz Olacak

Güler Yüzlü Hizmet Düsturumuz Olacak

Yayınlanma:
Güler Yüzlü Hizmet Düsturumuz Olacak

Şehir Hastanesi Başhekimi Kadir Gökhan Saçkan’ın Afyonkarahisar’a atanması ile yerine gelen Dr. Ruşen Keskin, Isparta’yı ve Ispartalıları iyi tanıdığını belirterek, “Bizim düsturumuz vatandaşımıza güler yüzle en iyi sağlık hizmeti sunmak olacaktır” dedi. 

Geçtiğimiz Mart ayında resmen hizmete açılan Isparta Şehir Hastanesinde 2 Mayıs 2017 tarihinde Başhekimlik görevine atanan Kalp – Damar Cerrahisi Dr. Kadir Gökhan Saçkan’ın yaklaşık 7 ay görev yatıktan sonra geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığı’nın kararıyla Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Başkanlığı’na atanmasının ardından Başhekim olarak atanan Uzman Doktor Feridun Ruşen Keskin, Şehir Hastanesine Başhekim olarak atanarak 14 Aralık 2017 tarihi itibariyle görevine başlamıştı. 

KESKİN; “ISPARTA’YI VE 

ISPARTALILARI İYİ TANIYORUM”

Yaklaşık 14 yıldır Isparta’da görev yapmakta olan yeni Başhekim Ruşen Keskin, Isparta halkına en iyi sağlık hizmeti vermek için çalışacağını söyledi. Başhekim Keskin, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Ben Isparta’ya yabancı bir kişi değilim. Yaklaşık 2003'ten beri Isparta'dayım. Artık Isparta'yı ve Ispartalıyı öğrendik. Bizden önceki arkadaşımızın bıraktığı yerden bu görevi alarak daha yükseklere taşımak istiyoruz. Hastane personeli ile çalışarak halkımıza en iyi sağlık hizmetini sunmaya gayret göstereceğiz. 

“GÖREVİMİZİ LAYIKIYLA 

YERİNE GETİRECEĞİZ”

Bu dönemde Şehir Hastanesi'nde görev verildi. İnşallah bu görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Isparta halkına en güzel hizmeti vermek için uğraşacağız. Elimizden gelen her şekilde günün her saatinde Ispartalının hizmetindeyiz. Zaten bizimde düsturumuz güler yüzlü hizmet olacaktır. Yani, halkımıza, hastanemize gelen vatandaşlarımıza güler yüzlü hizmet sunmak olacaktır” dedi.

DR. RUŞEN KESKİN KİMDİR? 

Radyoloji Uzmanı olan Dr. Feridun Ruşen Keskin, aslen Afyonkarahisar ili Dinar ilçesi nüfusuna kayıtlı. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.