Gülistan ‘Zafer’ini Böyle Kutladı

Muhtarlık seçimlerinde 7 adayın yarıştığı Gülistan Mahallesi’nde en yakın rakibine 132 fark atan Zafer Uzun, bugün mahalle sakinlerine helva dağıttı. Uzun, mahalleye ilişkin projelerini Ajans32’ye anlattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2014 14:38
Gülistan  ‘Zafer’ini Böyle Kutladı

Muhtarlık seçimlerinde 1200 seçmenin oy kullandığı ve 7 adayın yarıştığı Gülistan Mahallesi’nde 768 oyla en yakın rakibine 132 fark atan çiçeği burnunda muhtar Zafer Uzun, bugün mahalle sakinleriyle buluştu. Kendisine destek veren ve vermeyen tüm seçmenlere teşekkür eden Muhtar Uzun, “Bugün tatlı yiyelim, tatlı konuşalım ve mahallemize tatlı tatlı hizmet edelim diye mahalle sakinlerimize helva dağıtımı yapıyoruz. Ben buradan bize destek veren veremeyen bütün mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum” dedi.



Projeleri hakkında da bilgiler veren Zafer Uzun, mahallede ciddi bir bilgi bankası oluşturacaklarını kaydederek, “Mahalle sakinlerimizi Pazartesi gününden itibaren seçim döneminde olduğu gibi tek tek ziyaret edeceğim. Hem teşekkür edeceğiz, hem de bir bilgi bankası oluşturacağız. Mahalle sakinlerimizin adres bilgileri, telefon bilgileri, kan grupları, mesleki bilgileri gibi bir dokümantasyon oluşturacağız. Bir mesaj iletim sistemi sağlayacağız. Mahallelimizin, sağlığında hastalığında her türlü ihtiyacına cevap verebilmek ve mahalle sakinleri arasında bir dayanışma ortamı oluşturmak için bu veriler son derece önemli olacak. Resmi evrakların mahalle sakinlerimize ulaşması konusunda da titiz bir çalışma içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.



Mahallede birçok kurumun aktif hizmet verdiğini ifade eden Zafer Uzun, “Mahallede bir bankamatik eksikliğimiz var. Bu konuda elimizden geldiğince bir girişim yapacağız. Özellikle yaşlılarımız maaş çekimi gibi konularda çarşıya inmek zorunda kalıyorlar. Biz bu konuyu gündemimize aldık ve sorunun çözümü için gereken adımları atacağız” dedi.



Öte yandan mahallede çocuk oyun evi yapılması konusunda da Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile temas kuracaklarını ifade eden Zafer Uzun, “Elbette henüz mazbatamızı almadık. Mazbatamızı alır almaz bu konularla ilgileneceğiz. Daha başka projelerimiz de var. Ancak gücümüz oranında zaman içerisinde hayata geçecek projeler. Biz özet olarak diyoruz ki,; Gülistan Mahallesi’nin sorunu bizim sorunumuz. Gülistan Mahallesi’nin sevinci ve hüznü bizim sevincimiz ve hüznümüz olacak. Allah utandırmasın inşallah” diye konuştu.




Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum