Gülistan'da Kenstsel Dönüşüm Devam Ediyor

Gülistan'da Kenstsel Dönüşüm Devam Ediyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mart 2016 09:23
Gülistan'da Kenstsel Dönüşüm Devam Ediyor

Isparta’nın kentsel dönüşüm yüzü Gülistan Mahallesi’nde 2 yeni proje daha hayat bulacak.

80 dairelik belediye evlerinin yerine 180 daire, 30 dairelik işçi evlerinin yerine de 72 dairelik yeni konutlar inşa edilecek.

Isparta'nın ilk toplu yaşam kentsel dönüşüm bölgesi Gülistan Mahallesi'nde yeni projeler gün yüzüne çıkmaya başladı. 6 sitede kentsel dönüşümün başladığı Gülistan'da 2 yeni proje daha hayat bulacak.

Isparta'da uzun süredir müeahhitlik sektöründe faaliyet gösteren Behiç İnşaat, Gülistan'da Belediye evleri ve İşçi evleri siteleri ile anlaşma yaptı.

80 dairelik Belediye evleri yıkıldıktan sonra yerine 180 daire, 30 dairelik İşçi evleri de yıkılarak yerine 72 daire yapılacak.

Risk Kentsel Dönüşüm Merkezi ile çalışan Behiç İnşaat, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan risk raporlarının onaylanmasından sonra binaların yıkımına başlayacak.

Bürokratik sürecin tamamlanmasından sonra da yaşam güvenliği alt seviyede olan evlerin yerine daha güvenli ve yaşam kalitesi yüksek daireler yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum