Gülistan'da Sağlık Taraması Yapıldı

Isparta Belediyesi'nin Sağlık İl Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğü proje kapsamında Gülistan Mahallesi'nde sağlık taraması yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Nisan 2011 14:13
Gülistan'da Sağlık Taraması Yapıldı

Isparta Belediyesi'nin Sağlık İl Müdürlüğü işbirliğiyle uygulamaya koyduğu ve her çarşamba günü farklı mahallelerde yürütülen proje kapsamında, Gülistan Mahallesi'nde ücretsiz sağlık taraması yapıldı.

Pazar alanındaki taramaya katılan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yaptığı açıklamada, araştırmalar neticesinde sağlık güvencesi olmayan çok sayıda vatandaşın bulunduğunu tespit ettiklerini belirterek, uygulamaya koydukları proje ile imkanı olmayan vatandaşların sağlık hizmetlerinden faydalanmalarını hedeflediklerini söyledi.

Program dahilinde gezici sağlık otobüsü ile her hafta farklı bir mahallede ücretsiz sağlık taraması yapıldığını ifade eden Günaydın, ''Aldığımız olumlu tepkiler sonucu programımıza devam edeceğiz'' dedi. Gülistan Mahallesi Muhtarı Zuhal Top da, vatandaşların uygulamadan memnun olduğunu dile getirerek, ''vatandaşımız yapılan bu muayenenin ücretsiz olduğunu duyunca hemen gezici sağlık otobüsünün yanına geldiler. Mahallemizde ilk defa gerçekleştirilen bu programın devamını bekliyoruz. Bu hizmetin mahallemize getirilmesinde emeği geçenlere de teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.