Gülkent Devlet Hastanesi Başhekimi Görevden Ayrıldı

Gülkent Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Halil Beydilli, görevinden ayrıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Eylül 2011 19:32
Gülkent Devlet Hastanesi Başhekimi Görevden Ayrıldı

Gülkent Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Halil Beydilli, görevinden ayrıldı. Muğla Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi Anabilim Dalı birimine Yardımcı Doç. Dr. olarak giden Beydilli, “Tayinim çıkmadı. Görevimden alınmadım, kendi isteğim ile gidiyorum” dedi.

Yaklaşık 3,5 yıldır Gülkent Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini sürdüren Dr. Beydilli, meslek hayatının akademisyenliğe ayırdı.

Düzenlediği basın toplantısı ile görevinden ayrılan Beydilli, “Meslek hayatımın geri kalan kısmını akademisyenliğe ayırıyorum. Yardımcı Doç. olarak Muğla Tıp Fakültesine gidiyorum. Burada güzel anılarımız oldu. Başarı ile görevimizi sürdürdük. Isparta’lılara en iyi hizmeti vermek için çalıştık. Bütün kamu kuruluşları ile entegre bir çalışma yaptık. Burada eksik olan binamızı tıbbi cihazlarımızı tamamladık. Patoloji ve uyku laboratuarı kurduk. Odalarımızı düzene soktuk. Hastalarımızı memnun etmek için elimizden geleni yaptık. Geçtiğimiz yıl Bakanlığımız tarafından yapılan bir çalışmada memnuniyette en yüksük puanı aldık. Hasta bizden memnundu bizde hastalarımızdan. Hastanemiz şu anda en iyi şartlarda ve en iyi konumda” dedi.

Yerinize kim geliyor sorusuna ise Dr. Beydilli şu cevabı verdi; “Yerime kimin geleceğini bilmiyorum. Takdir Sağlık Müdürlüğünün, Valiliğin, siyasetçilerimizin ve Bakanlığımızındır. Yerime gelecek arkadaşa başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum