Gülkent ve Devlet Hastaneleri Birleşiyor

1 Aralık’ta başlayacak uygulamanın neler getireceği Perşembe günü belli olacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Kasım 2011 11:31
Gülkent ve Devlet  Hastaneleri Birleşiyor

Isparta’daki hastanelerde yeni dönem başlıyor. Bu birleştirmenin amacını anlatan ve yeni dönemde başhekim olarak görev yapacak olan Uzman Dr.Osman Aydın, sağlık hizmetlerini daha kaliteli vermek için yola çıktıklarını söyledi.

Aydın, “Özellikle bazı branşlardaki doktor arkadaşlarımız, akşam nöbete girecek. Sayıları 6 ve üzerinde olan doktor arkadaşlarımız nöbet tutacak. Dolayısıyla hastalar, akşam saatlerinde uzman hekimlere daha kolay ulaşabilecekler. Bütün Türkiye’de birleşmeden beklenen temel hedef bu” dedi.

Aydın, ilk etapta işleyişle ilgili bir değişiklik yapmayacaklarını söyleyerek, “Önce mevcut haliyle kullanmaya devam edeceğiz. Binalarda herhangi bir dizayn değişikliği veya işleyiş değişikliği yapmayacağız. Şu an gözlemleyeceğiz. Ama zamanı geldikçe, ihtiyaç duyulursa düşünülebilir” dedi.

Aydın, yönetim kadrosunu da şöyle açıkladı: “Birleşmeden sonra bize ayrılan tek başhekim, 5 başhekim yardımcısı kadromuz, 5 hastane müdür yardımcısı kadromuz var. Şu an 4 başhekim yardımcısı arkadaşımız devam ediyorlar. Birleşmeden sonra Gülkent Devlet Hastanesi fesholacak. Yani idari kadrosuyla, yöneticileriyle lav oluyor. Oradaki bütün kadrolar düşecek” diye konuştu.

1 Aralık’ta başlayacak uygulamanın neler getireceği Perşembe günü belli olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.