Gülköy, Satış Mağazasını Açtı

Isparta’nın gurur kaynaklarından olan Gülköy Et Entegre Tesislerinin satış mağazası, dün törenle gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ocak 2013 10:31
Gülköy, Satış Mağazasını Açtı

Türkiye'nin en büyük ve en modern tesisleri arasında yer alan Gülköy Et Entegre Tesisleri şehir merkezine Fabrika Satış Mağazasını açtı.

Gülköy Et Entegre tesislerinin fabrika satış mağazası dün saat 13.00’de Cumhuriyet Caddesi Gülnur Pasajında görkemli törenle gerçekleştirildi.

Açılışa İl Defterdarı Rahmi Turan, Esnaf Odaları Birlik Başkan Vekili Ahmet Tural, ITSO Meclis Başkanı Bedri Ayhan, ITSO Başkan Yardımcısı Şükrü Başdeğirmen ve çok sayıda davetli katıldı. Cumhuriyet Caddesi Gülnur Pasajında’ki mağazanın açılışı duularla gerçekleştirildi.

GÜLKÖY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eski, “Her türlü kanun ve mevzuatları, uluslararası normları, gıda güvenliğini esas alarak kalite ve haccp yönetim sistemleri kontrolünde sağlıklı ve hijyenik koşullarında üretim yapıyoruz. Açılan mağazamızda Gülköy ürünlerini güvenli bir şekilde Isparta halkına sunuyoruz. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.