Güller Diyarı Isparta’ya Güçlü Bayan Aday

Güller Diyarı Isparta’ya Güçlü Bayan Aday

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Şubat 2015 00:41
Güller Diyarı Isparta’ya Güçlü Bayan Aday

ITSO 16. Komite Başkanı, MÜSİAD kurucu üyesi ve TURÇEF Asbaşkanı Müjgan Cingöz, istikrar ve demokrasiyi tekrardan getiren, yeniden Türkiye’yi küresel bir güç olma yolunda emin adımlarla ilerleten AK Parti’den milletvekili olduğu takdirde yapacaklarını anlattı.

Yıllardır Isparta ve Akdeniz Bölgesi’ne hizmet verdiğini, ilçe ve köylerin sorunlarına vakıf olduğunu ifade eden Ak Parti Milletvekili A. Adayı Müjgan Cingöz, verdiği sözlerin arkasında durduğunu ve görev verildiği takdirde, görevi layıkıyla yerine getireceğini söyledi. Cingöz, “Ben verdiğim sözün arkasında duran, verilen görevi de hakkıyla yerine getirmeye çalışan bir birey olarak yaşadım. Eğer teşkilatım bana görev verirse, bu görevi de layıkıyla yerine getireceğimden eminim. Isparta’dan gidip de, dönmeyenlerden değil, gitmeyenlerden olacağım. Çünkü, benim başta il merkezinde olmak üzere, bütün ilçelerle bağlantılarım sürekli olacak. Isparta halkı, bana istediği zaman sıkıntılarını ve taleplerini iletebilecekler. Sık sık kentimize gelerek, çalışmaları yakından takip edeceğim. Yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri, bürokrasi ve basınımızla birlikte hareket edip, vatandaşlarımızın da görüşlerine değer verilen bir işleyiş ile çalışacağıma söz veriyorum. Şartlar ne olursa olsun, kavga eden değil, bütünleştiren bir anlayışla siyaset arenasında yer alacağım. Şehrin sorunlarını doğru analiz edip, AR-GE çalışmalarıyla sağlıklı projeleri üretip hayata geçireceğim. Bu konuda teşkilatımızın ve üyelerimizin konulara her zaman hakim olması için gerekli duyuruları ve toplantıları gerçekleştireceğim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum