Gülümse Türkiye Vatan'da Birleştik!

Gülümse Türkiye Vatan'da Birleştik sloganıyla yola çıkan Vatan Partisi Isparta'da örgütlenme çalışmalarına hız verdi. Aralarında CHP Eski İlçe Başkanı ve Belediye Eski Başkanı'nın da yer aldığı 30 kişi partiye üye oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mart 2015 12:38
Gülümse Türkiye Vatan'da Birleştik!

İşçi Partisi, bir süre önce düzenlediği olağan üstü kurultayda adını ve amblemini değiştirerek Vatan Partisi ismini almıştı.

Yaklaşan seçimlerle birlikte Isparta'da da örgütlenme çalışmalarına hız veren Vatan Partisi hafta sonu yeni katılımlara ev sahipliği yaptı.

Aralarında Gelendost Yaka Eski Belediye Başkanı İbrahim Perçin, CHP Senirkent İlçe Eski Başkanı Ali Faik Çoban gibi isimlerinde bulunduğu katılım töreninde emekli askerler, işçiler, öğrenciler ve kadınlardan oluşan yaklaşık 30 kişilik grup Vatan Partisi'ne üye olarak rozet taktı.



Vatan Partisi Isparta İl Başkanı Mehmet Ali Tüfekli, törende yaptığı konuşmada; "Türkiye Vatan'da Birleşiyor. Söz konusu vatansa gerisi tefarruattır diyen vatanseverler Vatan'da birleşiyor. Biz arkadaşlarımıza hoşgeldiniz demiyoruz. Onlar zaten vatanın bir neferi. Burası onların kendi evi" ifadelerini kullandı.

Tüm vatanseverlere de çağrıda bulunan Tüfekli, "Şimdi Türkiye bir yol ayrımına girmiş durumdadır. Artık şu gün yüzüne çıkmıştır. Vatan birleştirir. O yüzden diyoruz ki; Gülümse Türkiye; Vatan'da birleştik" dedi.


Tüfekli, Nisan ayında da Vatan Partisi'ne sürpriz katılımların olacağını kaydederek "Bir çok siyasi partiden Vatan Partisi'ne katılımlar oluyor. Örgütsüz yurttaşlarımız Vatan Partisi'nde örgütleniyor. Buradan bir kez daha çağrıda bulunuyoruz; Türkiye'ye umut olmak için, Isparta'ya umut olmak için, Gelin hep birlikte Vatan'da birleşelim" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından CHP Senirkent Eski İlçe Başkanı Ali Faik Çoban, Gelendost Yaka Belediye Eski Başkanı İbrahim Perçin gibi isimlerin yanı sıra emekli askerler, öğrenciler, işçiler ve kadınlardan oluşan grup yakalarına Vatan Partisi rozeti taktı.










HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum