‘Gülün Serüveni’ni Fotoğrafladılar

Göller Bölge Doğa Sporları Kulübe Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte gülün öyküsünü en iyi anlatan fotoğrafların sahiplerine çeşitli hediyeler verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Haziran 2012 18:36
‘Gülün Serüveni’ni Fotoğrafladılar

Türkiye’nin Gül Bahçesi Isparta’da gülün serüveni fotoğraflara yansıtıldı. Göller Bölge Doğa Sporları Kulübe Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte gülün öyküsünü en iyi anlatan fotoğrafların sahiplerine çeşitli hediyeler verildi.

Dünya gül yağı üretiminin yüzde 65’in karşılayan Isparta’da gülün serüveni fotoğraflara yansıtıldı.

Göller Bölge Doğa Sporları Kulübe Derneği tarafından düzenlenen “gülün öyküsü” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere Isparta Öğretmenev’inde düzenlenen bir törenle ödülleri verildi.

Törene Vali Yardımcısı Dr. Kadri Canan, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve çok sayıda davetli katıldı.

Ödül Töreninde konuşan Dernek Kurucu Üyesi Sıtkı Elmacı, çekilen fotoğraflarla Isparta gülünün hem yurt içinde ve hem de yurt dışında tanınmasını amaçladıklarını söyledi.

Yarışmada çektiği fotoğrafla birinci olan Mehmet Altınay 3 adet çeyrek altınla, ikinci olan Özgür Erkoç 2 adet çeyrek altınla ve üçüncü olan Sema Tongal ise 1 adet çeyrek altınla ödüllendirildi. Jüri özel ödülünü ise Fethi Çetinol aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.