Gülün Yolculuğu Başlıyor

Isparta'nın gülü, elması ve halısını tanıtmak için "Gülün Yolculuğu Isparta Tanıtım Otobüsü" hazırlandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Eylül 2013 10:45
Gülün Yolculuğu Başlıyor

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) ve Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Isparta Şubesi işbirliği hazırlanan "Gülün Yolculuğu Isparta Tanıtım Otobüsü" gideceği 5 ilde Isparta'nın gülünü, elmasını ve halısını tanıtacak.

ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başdeğirmen, otobüsün tanıtımı için Isparta Valiliği önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Isparta'nın sanayi, ticaret ve tarımını tanıtmak için yaptıkları çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Çalışmalar kapsamında ITSO ve TÜMSİAD işbirliği ile "Gülün Yolculuğu Isparta Tanıtım Otobüsü"nü hazırladıklarını anlatan Başdeğirmen, otobüsün 2 hafta içinde 5 il ile 13 ilçeye gideceğini ve buralarda özellikle Isparta'nın gülünü, elmasını ve halısını tanıtacağını kaydetti.

Isparta tanıtılmadığı sürece ürünlerinin de saılamayacağını ifade eden Başdeğirmen, "Tarım konusunda çok iyi yerdeyiz. Ancak ürettiklerimizi satmakta sıkıntılar çekiyoruz. Bunu aşabilmek için ürünlerimizi anlatmak zorundayız. Isparta'nın tanıtımını çok önemsiyoruz. Bu otobüs de bunu gerçekleştirecek"

Başdeğirmen ve beraberindekiler daha sonra tanıtım otobüsünü inceledi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum