Gülün Yolculuğu Otobüsüne Yoğun İlgi

ITSO ve TÜMSİAD’ın işbirliğinde hayata geçen Gülün Yolculuğu Isparta Tanıtım Otobüsü Antalya’nın ilçelerinde turistlerin yoğun ilgi odağı oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ekim 2013 10:50
Gülün Yolculuğu Otobüsüne Yoğun İlgi

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) ile Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Isparta Şubesi (TÜMSİAD) işbirliğinde yürütülen Gülün Yolculuğu Isparta Tanıtım Otobüsüm Projesi amacına ulaşıyor.

Isparta'nın gülü, elması ve kirazı başta olmak üzere yöresel ürünler, kültürel mirası ve marka değerlerinin tanıtıldığı "Gülün Yolculuğu Isparta Tanıtım Otobüsü" Antalya’nın ilçelerinde ilgi odağı haline geldi. Turistlerin yoğun ilgi gösterdiği tanıtım otobüsünde Kemer, Kaş, Finike, Kumluca gibi tatil beldelerinde Isparta’nın değerleri tanıtılmaya devam ediyor.
Isparta’nın marka değerlerinin de sergilendiği stantlara akın eden turistler, Isparta hakkında detaylı bilgiler alıyor. Isparta Tanıtım Otobüsü gülün yolculuğuna devam ediyor.

Antalya’nın dışında, İzmir, Denizli, Aydın gibi büyük iller ve ilçelerinde de tanıtım faaliyetlerinin sürdürüleceğini belirten ITSO Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Isparta’nın tanıtımının, turizmin gelişmesinde, kültürel değerlerin ortaya çıkmasında ve ticaretin artmasında çok büyük etken olduğuna dikkat çeken Başkan Yardımcısı Sarıkaya, “TÜMSİAD Isparta Şubesi ile birlikte bir proje geliştirdik ve tanıtım çalışmalarına başladık. Bizim için bu bir başlangıçtı ve beklediğimizden daha fazla ilgi gördük.

Tanıtım otobüsümüze özellikle Antalya’nın ilçelerinde turistler yoğun ilgi gösteriyor. İlçe kaymakamları ,belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları projemize önem veriyorlar ve desteklerini tanıtım otobüsünü ziyaret ederek gösteriyorlar.

Yerli yabancı herkesten büyük ilgi var. Bu da amacımıza ulaştığımızın en güzel kanıtıdır. İlimizin tanıtımı ve marka değerlerimizin ortaya çıkması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaşanan ve yaşatan marka şehir Isparta vizyonuyla yeni ve farkındalık oluşturan projelerimize uygulamaya devam edeceğiz ” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum