Gün Birlik ve Beraberlik Günüdür

Gün Birlik ve Beraberlik Günüdür

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mart 2015 19:22
Gün Birlik ve Beraberlik Günüdür

MHP Milletvekili aday adayı İsmail Bacak ömrünü Isparta’da geçirdiğini söyleyerek , “Her zaman eleştirdiğim bir konu var. Bu memlekete emeği geçenler ve yerlisi olanlar adayım diye çıkmıyor. Biz bundan dolayı yola çıktık. Madem biz 46 yıldır bu olayların içerisindeyiz, mücadele verilmesi gereken yerde vermişiz, partinin ve ülkü ocaklarının her zaman içerisinde olmuşuz biz de buna istinaden aday adayı olduk. Ispartalı memleketimizin yerlisi ve tabandan gelmiş aday görmek istiyor” diye konuştu.

HALK AKP’Yİ SANDIĞA GÖMECEKTİR
Ak Partinin yönetim anlayışının Türkiye’ye çok büyük zararlar verdiğini ve Türkiye’yi bölünmenin kıyısına getirdiğini vurgulayan MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı İsmail Bacak “ Önümüzdeki seçimlerde Türkiye’nin baskı rejimine değil demokrasiye oy vereceği kanaatindeyim. Yıllardır diktatör edası ile yönettiği ülkede baskı sinyalleri verilmeye başlandı. Halk bu oyunlara gelmeyecektir. Güvenlik adı altında geçirilen paketin, zulüm olacağı bir ülkede, vatandaşlarımız AKP’yi sandığa gömecektir” ifadelerini kullandı.

SADECE BİZ KONUŞTUK
13 yıldır iktidarda bulunan hükümetin, siyasete dini karıştırmasını normal karşılayan taraftarları ve yetkilileri sert bir dille eleştiren MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı İsmail Bacak “Bu iktidar geldiği günden beri Türk milletinin dini duyguları ile oynanmış ve hala daha oynanmaya devam etmektir. Taraftarlar ve yetkililer dini duygularla oynanmaya göz yummaktadırlar. Bütün vatandaşlara son peygamber kim diye sorduğumda herkesin ağzından tek bir isim çıkar. O da Hz. Muhammet’tir. AKP yağcıları Recep Tayyip Erdoğan için peygamber sıfatı koymuşlardır. Biz bunları dile getirdiğimizde kimse tek kelime edemedi. Allahın bütün sıfatlarını taşıyor dediklerinden herkes sustu. Peygamber efendimiz kibir yaptı ama biz yapmadık dediklerinde kimse bir şey söyleyemedi. Dinimiz ile dalga geçerek zaman ‘bakara makara’ dedikleri zaman herkes sustu sadece biz konuştuk” dedi.

2. SIRAYA MERKEZDEN ADAY GÖSTERİLMELİ
Türkiye’nin girdiği kaostan çıkması için MHP’ye çok işin düştüğünü dile getiren MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı İsmail Bacak “Recep Tayyip Erdoğan’a peygamber sıfatı koyanlar, şimdi tekrardan oy isteyeceklerdir ama halkımız buna cevabı sandıkta gayet iyi bir şekilde verecektir. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bu aşamada MHP’ye büyük iş düşmektedir” dedi.

MHP’nin, Isparta’da izlemesi gereken stratejik yolu açıklayan MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı İsmail Bacak “Isparta’da milletvekili hedefi 4 olmalıdır. Parti oylarını sürüklemek için merkez oylarına ihtiyacımız var. Stratejik olarak 2. sıraya merkezden bir adayın yerleştirilmesi gerekmektedir. 2. sıraya koyulan adayın herkes tarafından sevilen ve gerçekten Ispartalı olması elzemdir. Bu adayın parti farkı gözetmeksizin herkesin oyunu alabilmesi gerekmektedir. Bu aday gerektiğinde bütün partilerden oy alabilecek merkez adayının olması lazımdır. Ben, Isparta’da parti ve mezhep ayırt etmeksizin bütün insanlara yakınlığı ile oy alabilecek kapasitesinde bulunduğum için adayım” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum