Günaydın, Ispartalıları Gökkubbe’ye Davet Etti

Isparta Belediyesi tarafından ihalesi geçen günlerde gerçekleştirilen ve temel aşamasına getirilen Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre, Sergi ve Kapalı Pazaryeri İnşaatı Salı günü başlıyor. Başkan Günaydın, tanıtım toplantısı, inşaat çalışmaları ve aşure gününe

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Aralık 2012 17:45
Günaydın, Ispartalıları Gökkubbe’ye Davet Etti

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Batıkkent Mahallesi ISBAŞ Bimsblok Fabrikası’nın arka tarafında 259 Cadde üzerinde bulunan ve 8 bin metrekaresi Ulusal Fuar, Kongre, Sergi ve Kapalı Pazaryeri, 3 bin metrekare oturma alanı bulunan 3 kattan oluşan, toplam 9 bin metrekare kullanım alanlı otopark ile çevre düzenlemesi inşaatının başlaması dolayısıyla 4 Aralık 2012 Salı günü saat 11.00’da bir program düzenleneceğini bildirdi.

Gökkubbe Projesi’nin Isparta ekonomisine değer kazandıracak bir nitelikte olacağını söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 35 dönüm alanda ulusal fuarların düzenleneceğini ve bu alanda katlı birde otoparkın yapılacağını ifade etti.
Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre, Sergi
ve Kapalı Pazaryeri’nin tanıtımını Salı günü saat 11.00’da yapacaklarını ve tanıtımın ardından müteahhit firmaca inşaata başlanacağını kaydeden Başkan Günaydın, tüm Ispartalıları bu tanıtım toplantısına davet etti. İnşaat alanında kazıkların çakıldığını ve hafriyat çalışmalarının başlayacağını dile getiren Başkan Günaydın, “Bu güzel günümüze tüm Isparta halkımızı davet ediyorum” dedi.
Başkan Günaydın, ayrıca yine bu tanıtım toplantısının ardından şantiye alanında Aşure Günü düzenleyeceklerini dile getirerek, “Bu inşaatımızın şimdiden Isparta’mıza, milletimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.