Günaydın, SDÜ'de Neden Konuşturulmadı?

Belediye Başkanı Günaydın, SDÜ'de davetli olduğu törende adeta konuşturulmadı. Emniyet'in yaptığı operasyonu değerlendiren Günaydın, 'fitne ile uğraşıyorum' dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Aralık 2011 19:17
Günaydın, SDÜ'de Neden Konuşturulmadı?

SDÜ Öğrenci konseyi devir teslim töreninde kürsüde konuşan Günaydın, iddialara göre Rektör İbicioğlu'nun uyarısı ile kürsüde susturuldu.

İddialar söyle:

Devir teslim törenine emniyet Müdürü A. Zeki Gürkan, Belediye Başkanı Y. Ziya Günaydın ve ev sahibi Rektör Hasan ibicioğlu katıldı. İbicioğlu'nun konuşması ardından kürsüye çıkan Başkan Günaydın, Belediye hizmetlerini anlattı. Geçtiğimiz aylarda Belediye'ye yapılan operasyonada değinen Günaydın, Emniyet Müdürü A. zeki Gürkan'ında salonda olmasına aldırış etmeden, 'fitne ile uğraşıyorum. Bir çöl ortasında buldum kendimi. Belediyeyi kurtardığım zaman, belli noktalara getirdiğim zaman bir fitne ile karşılaştım.Büyük bir organize olayı ile karşılaştım. Operasyonlar oldu” diye konuştu.

Bu sırada SDÜ Rektörü İbicioğlu, kürsü görevlisi bayanı yanına çağırarak kulağına bir şeyler söyledi. Kürsü görevlisi de konuşma yapan Belediye Başkanı Günaydın’ın yanına giderek ‘başka programlar var efendim’ dedi. Günaydın, bu uyarı üzerine ‘burada bu konuyu konuşmam istenmiyor’ dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum