Günaydın, Sizin Güler Yüzünüz Yeter

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın hafta sonunu yoğun geçirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2014 13:52
Günaydın, Sizin Güler Yüzünüz Yeter

Belediye yatırımlarının yanı sıra her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Işıkkent Mahallesi Pazarını ziyaret etti.

Pazar esnafı ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Günaydın’a mahalleli sosyal tesis taleplerini iletirken, esnaf ise pazaryeri metrekare ücretlerine Bakanlar Kurulu kararıyla yapılan zamma tepki gösterdi.

Ziyaretler esnasında pazaryeri esnafı, “Sizden önceki dönemde pazaryerine 1.20 lira para ödüyorduk. Siz geldiniz bunu 60 kuruşa düşürdünüz. Şimdi bakanlar kurulu kararıyla 2,5 liraya çıkarılıyor. Halkta, esnafta sizin değerinizi bilmeli. Pazaryerlerimiz düzgün, ödediğimiz ücretler düşük, siz olmasanız halkımız daha yüksek rakamlardan pazar alışverişi yapmak zorunda kalır. Oylarımız sizin” derken, “Yollarımız çok iyi oldu. Altyapımız tamamlandı. Siz gittiniz mi, yağmur suyu projeleri de, asfaltımız da kalır. Sayın Başkanım siz Akdeniz’in birincisisiniz” şeklinde konuştu.

Pazar esnafının yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Günaydın, pazar alışverişi de yaptı. Pazar alışverişi yapan vatandaşların da yoğun ilgisi ile karşılaşan Günaydın’a vatandaşlar, “Sizin güler yüzünüz yeter” şeklinde iltifatta bulundular.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, “Ben bugüne kadar ‘halkım ne isterse ben onu yaparım’ demiştim. Bugüne kadar bu doğrultuda Isparta’mıza hizmet vermeye çalıştım. Bu çalışmalarımız bundan sonra da artan bir tempo ile devam edecektir.” görüşlerinde bulundu.





   

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum