Günaydın, Yeniden Aday Olacak Mı?

İşte O Sorunun Cevabı

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Temmuz 2018 16:51
Günaydın, Yeniden Aday Olacak Mı?

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, önümüzdeki yerel seçimlerde tekrar aday olacağını belirterek; “Bu işler kısmet işi. Alın yazısında varsa devam ederiz, yoksa görevi bırakırız” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, normal olarak gelecek yıl Mart ayında, öne alınması halinde 1 Kasım 2018 tarihinde yapılması planlanan Yerel Seçimlerde tekrar aday olduğunu açıkladı.

GÜNAYDIN; “BU İŞLER ALIN YAZISIDIR”
Dün Belediye Meclis toplantısı sonrası makamında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bu işin bir anlamda alın yazısı olduğunu söyledi. Başkan Günaydın açıklamasında; “Bilindiği gibi, bu işler halkın istemesiyle oluyor. Halk isterse olur, istemezse olmaz. Bana sorarsanız tabiki ben tekrar adayım. Ancak, eğer alın yazısında varsa devam ederiz. Alnımda yazıyorsa, ben bu görevde ülkeme, milletime, Isparta’mıza çok daha faydalı olabileceksem ve alnıma yazıldıysa adayım. Ama değilse, alnımızda yazmıyorsa onu Allah bilir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum