Günaydın 5 bin briket bağışladı

Sidre Mahallesinde Bulunan Sidre 2000 ilköğretim okulu ihata duvarı sorun olmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Temmuz 2011 16:11
Günaydın 5 bin briket bağışladı

Bir mahalli gazetede yayınlanan habere göre ihata Duvarı’nın tırnak parsel nedeniyle yapılamadığı iddia edildi. İddia sahibi olarak da Sidre Mahalle Muhtarı Süleyman Kılıç gösterildi. Ancak Süleyman Kılıç yapılan haberin gerçekleri yansıtmadığını söyledi.


Kılıç yaptığı açıklamasında, “Gazeteci arkadaşlar bir hafta önce buraya geldiler röportaj yaptılar ve gittiler. O gün de arkadaşlara ifade etmiştim. Sidre 2000 İlköğretim Okulu önünde bulunan çocuk oyun alanını okul bahçesi içerisine almak istiyorlar. Ancak ben mahalle muhtarı olarak bu oyun parkının bahçe içerisine alınması taraftarı değilim. Bu oyun alanından hem okul çocuklarımız hem de mahalle sakinlerimizin çocukları yararlanıyor. Ben muhtar olduğum süre içerisinde bu parkı kesinlikle söktürtmem. Okul ihata duvarının bu çocuk oyun alanı ile hiçbir alakası bulunmamaktadır. Milli Eğitim Müdürlüğü’ne defalarca okul ihata duvarının yapılması için ricada bulundum. Milli Eğitim Müdürlüğü geçen bahar mevsiminde okulun ihata duvarını yapacaklarını ifade ettiler. Ancak o günden bu güne hiçbir ses çıkmadı. O yaptığım görüşmelerde Milli Eğitim yetkilileri 5 bin briket bul biz yapalım dediler. Bende Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’a çıktım kendisinden istedim. Başkanım da bana aynen şöyle dedi. Çocuklarım için 5 bin briket feda olsun dedi. İstediğiniz zaman bu briketleri götürebilirsiniz dedi. Bu söz üzerine ben hemen Milli Eğitim Yetkililerine gittim. Oradan bana söylenen söz çocuk parkı kalkmadığı müddetçe biz bu duvarı yapamayız dediler. Bu yüzden çocuklarımız her an tehlike içerisindeler. Kaldı ki ihata duvarının çocuk oyun parkı ile de hiçbir alakası yok” dedi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.