Günaydın Aday Listesini Değerlendirdi

Belediye Başkanı ve MHP Adayı Yusuf Ziya Günaydın, Belediye Meclis Üyesi aday listesini değerlendirdi.

Yayınlanma:
Günaydın Aday Listesini Değerlendirdi

Günaydın, “Bazen mecliste sinirleniyorduk. ‘Yazıklar olsun’ dediğimiz anlar olmuştu. İnşallah bu mecliste onun tersi olacağına kanaatindeyim” dedi.

Yerel seçimlerde halktan tekrar yetki isteyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın meclis üye aday listesi belli oldu. Önceki gün akşam geç saatlere kadar üzerinde çalışılan listede sürpriz yok. Özellikle yeni yüzlere yer verilen liste şimdiden kamuoyunda heyecan oluşturdu bile.

TÜM ARKADAŞLARIMIZ KIYMETLİ
Listeyle ilgili ilk kez konuşan Belediye Başkanı Günaydın, bu kez ince eleyip sık dokuyarak isimleri belirlediklerini açıkladı. Bir önceki döneme göre daha fazla talebin geldiğini ifade eden Günaydın, “Gönüllü, istekli ve gerçekten bunu en iyi yapma ruhu olan arkadaşlarımızın içerisinden adaylar seçmeye çalıştık.

Bir de karakteriyle bütünleşmiş arkadaşlarımız olsun dedik. Bu şekilde Ispartamızda çok kıymetli arkadaşlarımızı ortaya çıkardık. Aslında tüm müracaat eden arkadaşlarımız kıymetli. Ancak biz 30 kişiyi seçmek zorundayız. Bize müracaat eden ve kimliklerini aldığımız tüm arkadaşları bu dönem farklı ve değerli gördüm. Bana da bu yeni dönem de kısmet olur kazanırsak, bu arkadaşlarla birlikte çok yüksek bir vizyon ve istekle bir meclis olacağı kanaatindeyim” dedi.

ÇOK DAHA SEVİYELİ BİR LİSTE OLDU
Öte yandan geride kalan dönemi de örnek gösteren Başkan Günaydın, “Bazen mecliste sinirleniyorduk. ‘Yazıklar olsun’ dediğimiz anlar olmuştu. İnşallah bu mecliste onun tersi olacağına kanaatindeyim. Çok daha seviyeli, kaliteli ve herkesin Isparta sevdalısı olarak kalbinin çarpacağını gördüm, bu da beni çok sevindirdi. Bunu zaman içinde de hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum